Ανεπανάληπτες εμπειρίες με μια αυτόματη μηχανή espresso Philips

by Zikou Stella

Η Philips είναι μια πασίγνωστη εταιρεία διεθνούς κύρους που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι αυτόματες μηχανές espresso αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκάμας των προϊόντων της και με αυτές υπόσχεται να γεμίσει το φλιτζάνι σου με απολαυστικά ροφήματα, γεμάτα σε γεύση, κάνοντας το σπίτι σου να ευωδιάζει από φρέσκο καφέ. Δύο από τις κορυφαίες συσκευές της είναι οι μηχανές Philips EP2230/10 και Philips EP4341/50, που θα βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

Μηχανή Espresso Philips EP2230/10

Η Μηχανή Espresso Philips EP2230/10 είναι το απόλυτο εργαλείο για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σου καφέ. Δένει αρμονικά με τον χώρο σου και θα γίνει ο ιδανικός προορισμός σου, κάθε φορά που θέλεις να απογειώσεις τα γευστικά σου όνειρα.

 

 

 

Ευκολία χρήσης και ακαταμάχητο design

Με την Philips EP2230/10 θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάθε σου στιγμή ξεχωριστή, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σου καφέ. Σε χρόνο μηδέν, δίχως ταλαιπωρία, θα έχεις στο φλυτζάνι σου έναν espresso, έναν απλό καφέ ή μια συνταγή με βάση το γάλα, με τέλεια υφή, καθώς η αυτόματη καφετιέρα προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα.

 

Το ακαταμάχητο design της Philips EP2230/10 της χαρίζει την απαραίτητη φινέτσα για να ταιριάζει απόλυτα με την κουζίνα σου. Το μαύρο ματ χρώμα της θα τραβήξει την προσοχή σου, ενώ η παρασκευή του αγαπημένου σου καφέ απλοποιείται σε μέγιστο βαθμό με τη διαισθητική οθόνη αφής.

 

 

Ένα άγγιγμα μακριά από τον τέλειο καφέ

Η Philips EP2230/10 είναι μια σύγχρονη αυτόματη μηχανή που σου παρέχει κάθε ευκολία για να γεμίζεις δίχως κόπο το φλιτζάνι σου με γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις. Η διαδικασία παρασκευής καφέ απλοποιείται περισσότερο από ποτέ μέσω της έξυπνης οθόνης αφής με φωτισμό LED, που σε καθοδηγεί στην όλη διαδικασία με μια ξεκάθαρη διαδρομή από αριστερά προς τα δεξιά και διαθέτει λειτουργία start/stop. Θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι βρίσκεσαι μόνο ένα άγγιγμα μακριά από έναν καφέ με γεμάτη γεύση και παραδεισένιο άρωμα.

 

 

Εισιτήριο για τον παράδεισο των αισθήσεων με το Aroma Extract

Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη θερμοκρασία εκχύλισης και την εξαγωγή του αρώματος επιτυγχάνεται με έξυπνο τρόπο και για αυτό φροντίζει η τεχνολογία Aroma Extract. Με τη διατήρηση της θερμοκρασίας του μεταξύ 90 και 98°C και την έξυπνη προσαρμογή της ροής του νερού έχεις χωρίς κόπο στο ποτήρι σου το εισιτήριο για γευστικούς παραδείσους.

 

 

Η συσκευή λειτουργεί με πίεση 15 bar στα 1.500 Watt και έχει βάρος 8 κιλά.

 

 

Μηχανή Espresso Cappuccino Philips EP4341/50

Η Μηχανή Espresso Cappuccino Philips EP4341/50 σου προσφέρει απεριόριστες επιλογές για να απολαύσεις με τον τρόπο που επιθυμείς οκτώ διαφορετικούς τύπους ροφημάτων. Μάλιστα, χάρη στο φίλτρο AquaClean είναι κάτι περισσότερο από μια απλή καφετιέρα.

 

 

Τεχνολογία My Coffee Choice για προσαρμογή της γευστικής εμπειρίας

Μέσω του μενού My Coffee Choice έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις την ένταση και την ποσότητα του αγαπημένου σου ροφήματος. Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι για το πως θα πετύχεις ξανά την τελειότητα στη γεύση, μιας και υπάρχουν τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για να αποθηκεύσεις τις προτιμήσεις σου.

 

Αφρόγαλα με τέλεια υφή χάρη στο σύστημα LatteGo

Το ποιοτικό αφρόγαλα είναι το κλειδί για να απολαύσεις έναν βελούδινο cappuccino, είτε χρησιμοποιείς γάλα, είτε εναλλακτικά φυτικά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας κυκλωνική τεχνολογία χτυπήματος γάλακτος, το σύστημα LatteGo κάνει εύκολη την παρασκευή υπέροχου αφρογάλακτος όποια και αν είναι η πρώτη ύλη που θα χρησιμοποιήσεις, πάντοτε με την απαραίτητη ποσότητα λιπαρών και πρωτεΐνης.

 

Το σύστημα LatteGo δεν έχει σωλήνες, ούτε κρυμμένα εξαρτήματα και μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα μπορείς να το καθαρίσεις είτε στη βρύση είτε στο πλυντήριο πιάτων.

 

Ο καλός καφές από τον μύλο φαίνεται

Η Philips EP4341/50 διαθέτει ανθεκτικό μύλο κατασκευασμένο από 100% κεραμικό υλικό και σου προσφέρει 12 επιλογές άλεσης. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να μετατρέψεις τους κόκκους του καφέ όπως θέλεις, από χοντρά κομμάτια μέχρι πάρα πολύ λεπτή σκόνη. Η ακρίβεια άλεσης βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι βέβαιο ότι θα έχεις εύκολα και γρήγορα τα απαραίτητα υλικά για να απολαύσεις έως 20.000 φλιτζάνια καφέ.

 

Στη συνέχεια, έχοντας στη διάθεσή σου οκτώ διαφορετικές επιλογές, θα μπορείς να γεμίζεις το φλιτζάνι σου με τον καφέ της αρεσκείας σου για να δίνεις έναν ξεχωριστό γευστικό τόνο στην ημέρα σου. Σε μηδενικό χρόνο θα ετοιμάζεις από απολαυστικό cappuccino μέχρι δυνατό espresso δίχως κανέναν κόπο.

 

Έως και 5.000 φλιτζάνια χωρίς αφαλάτωση χάρη στο AquaClean

Το φίλτρο νερού AquaClean είναι μία κατοχυρωμένη καινοτομία, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλα τα πλεονεκτήματα της αυτόματης μηχανής σου. Εφόσον αλλάζεις το φίλτρο όποτε εμφανίζεται η σχετική ειδοποίηση, δεν απαιτείται να κάνεις αφαλάτωση για έως 5.000 φλιτζάνια. Ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις φιλτραρισμένο, καθαρό νερό. Μόλις εγκαταστήσεις στη μηχανή σου το AquaClean, ενεργοποιείται αυτόματα η ειδοποίηση αφαλάτωσης.

 

Εύκολο καθάρισμα

Για να εξασφαλίζεις την απρόσκοπτη λειτουργία της μηχανής σου για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να την καθαρίζεις τακτικά. Η Philips έχει φροντίσει για αυτό καθώς η Philips EP4341/50 διαθέτει αποσπώμενη μονάδα παρασκευής που καθαρίζεται άψογα ξεπλένοντάς την απλά με νερό βρύσης. Επίσης, ο δίσκος περισυλλογής υγρών LatteGo και το δοχείο αλεσμένου καφέ μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων για τέλειο καθάρισμα και εξοικονόμηση χρόνου.

 

 

Η συσκευή λειτουργεί με πίεση 15 bar στα 1.500 Watt και έχει βάρος 8 κιλά.

Μπορείς να δεις ακόμη