Ένα ακόμα Special Edition controller ανακοίνωσε η Microsoft

by Aggeliki Tsoukana

Μία ακόμα Special Edition έκδοση του χειριστηρίου του Xbox ανακοίνωσε η Microsoft. O λόγος για το Gold Shadow Special Edition Wireless Controller που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου, αποτίοντας φόρο τιμής στη σειρά χειριστηρίων Shadow που αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Xbox.

To Gold Shadow Special Edition Wireless Controller έχει εκπληκτικό μεταλλικό φινίρισμα σε ντεγκραντέ χρυσό/μαύρο χρώμα στην πρόσοψη, ενώ όλες οι άλλες επιφάνειες είναι σε carbon black απόχρωση, προκειμένου να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο τα χρυσά στοιχεία. Από κει και πέρα τα χειριστήριο έχει τις γνωστές λαστιχένιες λαβές με το μοτίβο διαμαντιών για άνετο κράτημα, ενώ είναι συμβατό με κονσόλες Xbox Series X|S, Xbox One, PC, καθώς και συσκευές iOS και Android, με αυτονομία που ξεπερνάει τις 40 ώρες.

Το Gold Shadow Special Edition Wireless Controller είναι το όγδοο “χρώμα” που ανακοινώνει η Microsoft μέσα στο 2023. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το Starflield Limited έκδοση, το πανέμορφο Stellar Shift, το οικολογικό Xbox Remix Controller, αλλά στο kotsovolos.gr θα βρεις όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και αποχρώσεις.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη