ΕΠΙΚΟ πάρτι με τη νέα σειρά Samsung Galaxy S23 στο River West Open!

by Aggeliki Tsoukana

Tα νέα κορυφαία smartphones της Samsung, τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, γίνονται από αύριο και επίσημα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βιώσεις από πρώτο χέρι τις εκπληκτικές δυνατότητες τους, από το να έρθεις στο επικό πάρτι λανσαρίσματος που διοργανώνουμε στο κατάστημα Κωτσόβολος του River West Open στις 18/02, από τις 18:00 μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Και όταν λέμε πάρτι το εννοούμε, αφού στον χώρο του καταστήματος θα υπάρχει ζωντανό DJ σετ, με δυνατές μουσικές και party φωτισμούς, ενώ γνωστοί influencers θα παρευρίσκονται στον χώρο για να φωτογραφηθούν μαζί σου, να μοιραστούν την εμπειρία με τους ακόλουθούς τους στα SoMe και να απογειώσουν το vibe της βραδιάς!

Στο ειδικό σκοτεινό Photobooth Tunnel που έχουμε ετοιμάσει, θα μπορείς να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι την εμπειρία της κάμερας των νέων Galaxy S23 που με τη λειτουργία Nightography υπόσχονται μοναδικές βραδινές λήψεις, ενώ παράλληλα θα μπορείς να απολαμβάνεις μοναδικές signature cocktailάρες, από το ειδικό Van Bar που θα υπάρχει στον χώρο. Και μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει και για σένα που θα έρθεις στο πάρτι με παιδιά, αφού θα υπάρχει και βαν της ΕΨΑ που θα κερνάει τα αγαπημένα αναψυκτικά σε μικρούς και μεγάλους.

Θα μπορείς επίσης να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και αν είσαι αρκετά τυχερός/τυχερή υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις ένα SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA 5G 256GB στην απόχρωση Cream, γιατί καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς θα τρέχει διαγωνισμός από τους promoters του event, η κλήρωση θα γίνει 22 Φεβρουαρίου με έπαθλο τη συσκευή για έναν νικητή/νικήτρια.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για αύριο το βράδυ;

 

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη