Τα νέα POCO X5 και POCO X5 Pro 5G «ήρθαν» στον Κωτσόβολο!

by Aggeliki Tsoukana

Tα νέα POCO X5 5G και POCO X5 Pro 5G είναι πλέον γεγονός. Οι δύο νέες προτάσεις της POCO έρχονται με το συνηθισμένο εμβληματικό στυλ της θυγατρικής Xiaomi και μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που κάνουν τη διαφορά στη μεσαία κατηγορία. Και τα δύο smartphone υιοθετούν οθόνες AMOLED, χρησιμοποιούν επεξεργαστές Qualcomm και είναι εξοπλισμένα με υποστήριξη 5G για γρήγορο και σταθερό Mobile Internet όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

 

Κορυφαία απόδοση οθόνης

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G έρχονται με οθόνη Flow AMOLED 6.67″με ανάλυση Full HD+ και προστατευτικό γυαλί Gorilla Glass 5 για προστασία από γρατζουνιές, αλλά και τέλεια αντίθεση. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης φτάνει τα 120Hz για εντυπωσιακή απόδοση σε ό,τι κι αν βλέπεις, βίντεο ή mobile gaming, ενώ συνδυάζει τεχνολογία Dolby Vision και υποστήριξη 100% DCI-P3 με 10 bit βάθος χρωμάτων για άψογη εικόνα σε κάθε περίσταση.

Χάρη στην τεχνολογία εύκαμπτης οθόνης, η νέα πρόταση της POCO έχει ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό για άνετη χρήση με το ένα χέρι. Με πάχος μόλις 7.9mm, αποτελεί το λεπτότερο μοντέλο της σειράς Χ μέχρι σήμερα.

 

 

Ισχυρές επιδόσεις σε κάθε σενάριο

Στο εσωτερικό των POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G συναντάμε τους ισχυρούς επεξεργαστές Snapdragon 778 5G και Snapdragon 695 5G, αντίστοιχα, που εξασφαλίζουν εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και υψηλών επιδόσεων, επιτρέποντας στο σύστημα κάμερας της συσκευής να λειτουργεί πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από 6/8 GB RAM και 128/256 GB εσωτερική μνήμη, την οποία μπορείς να επεκτείνεις μέσω κάρτας microSD για να αποθηκεύσεις εφαρμογές και όλα τα multimedia αρχεία σου, όπως μουσική, ταινίες και φωτογραφίες.

Οι βελτιώσεις στην τεχνολογία των μπαταριών έχουν την πιο σημαντική επίδραση στην καθημερινή χρήση των συσκευών. Με τη μεγάλης πυκνότητας μπαταρία των 5000mAh είσαι ήσυχος ότι το κινητό σου θα λειτουργεί όλη την ημέρα, την ίδια στιγμή που με πολύ γρήγορη φόρτιση θα απολαμβάνεις ακόμη περισσότερες ώρες χρήσης.

 

 

Φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου

Με τα νέα POCO X5 θα τραβήξεις εξαιρετικές φωτογραφίες. Εξοπλισμένα με τριπλή κάμερα 108 + 8 + 2 MP και selfie κάμερα έως 16 MP, παράγει συνεχώς καθαρές και όμορφες φωτογραφίες ακόμα και για κινούμενα αντικείμενα. Με την μπροστινή κάμερα και προηγμένες λειτουργίες κάμερας όλες οι selfies θα είναι μοναδικές!

 

 

Ενισχυμένο με MIUI 13 για POCO

Το νέα POCO X χρησιμοποιούν Android 12, με το γραφικό περιβάλλον MIUI 13 για POCO. Το λειτουργικό σύστημα MIUI έχει σημαντικά παραμετροποιηθεί και λειτουργεί τέλεια με τα Android games και εφαρμογές. Ενσωματώνοντας ιδέες και προτάσεις από χιλιάδες fans από όλον τον κόσμο, το ΜIUI είναι ένα ζωντανό σύστημα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά, που σίγουρα θα αγαπήσεις!

 

Θα τα βρεις στον Κωτσόβολο!

Ειδικά σχεδιασμένο για τους δημιουργούς περιεχομένου προκειμένου να το οδηγήσουν σε νέα επίπεδα, το POCO X5 Pro 5G αποτελεί μια από τις κορυφαίες συσκευές στη μεσαία κατηγορία smartphones. Παράλληλα, με μια εκπληκτική οθόνη και κορυφαίες επιδόσεις, το POCO X5 5G προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε ένα οικονομικό smartphone.

Τα νέα POCO X5 έρχονται σε διάφορες χρωματικές επιλογές και σε διαφορετικές εκδόσεις (6GB + 128GB και 8GB+256GB) για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο lifestyle σου!

Μπορείς να δεις ακόμη