Έρχεται επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του Microsoft Flight Simulator!

by Aggeliki Tsoukana

Ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά βιντεοπαιχνίδια, αλλά και χαρακτηριστικό ολόκληρης της κατηγορίας του είναι το περίφημο Microsoft Flight Simulator. Πρόκειται για τον πιο πλήρη και αγαπημένο προσομοιωτή αεροπλάνων και ελικοπτέρων εδώ και δεκαετίες. Οι παλιότεροι θα θυμούνται την εκπληκτική πορεία του από το μακρινό 1982, όπου έπαιζε σε DOS υπολογιστές και στα πρώτα Mac μηχανήματα που ακολούθησαν. Έτσι μέσα από τις δεκαετίες «άνδρωσε» γενιές και γενιές πιλότων (της πολυθρόνας έστω σε πρώτη φάση), ενώ η τελευταία έκδοση του 2020 είναι απλά εκπληκτική σε ρεαλισμό και αληθοφανή γραφικά. Κυριολεκτικά, πρόκειται για ένα eye candy, το οποίο μάλιστα τρέχει και στις νέες κονσόλες της Microsoft (XBOX Series X/S), ενώ είναι διαθέσιμο πάντα και στο Game Pass.

Ύστερα, από όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία κάποια συγκίνηση και ένας ενθουσιασμός (σε εμάς τουλάχιστον τους φίλους των simulator games, τους μοντελιστές ή/και λάτρεις της αεροπορικής ιδέας) στην είδηση ότι θα κυκλοφορήσει μία νέα Επετειακή Έκδοση αφιερωμένη στα 40 χρόνια του franchise!

Μπορείς να δεις το promo video πατώντας εδώ.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, αλλά και από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτή η ανανεωμένη έκδοση θα επαναφέρει πολλά από τα κλασικά αεροπλάνα που πρωταγωνίστησαν σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς (όπως για παράδειγμα του Flight Simulator X ή του Flight Simulator 2004: A Century of Flight), ενώ πέρα από τα μοντέλα που υλοποίησε ψηφιακά η Microsoft θα συμπεριλαμβάνονται και πολλές διάσημες σχεδιάσεις τρίτων, ώστε το περιεχόμενο να είναι πλουσιότερο. Προφανώς, η επετειακή αυτή έκδοση θα προσφέρει και αρκετά νέα αεροπλάνα και χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια, ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για τους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας λοιπόν και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, θα έχεις την ευκαιρία να πετάξεις με το ιστορικό «Spirit of St. Louis» (συνεργασία της Microsoft με το Smithsonian National Air & Space Museum), αλλά και με ένα απόλυτα ακριβές και ρεαλιστικό (true to life) μοντέλο ενός σύγχρονου Airbus A310. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει και το DLC του Top Gun που έκανε πάταγο ως ταινία, αλλά και ένα Pelican από τη γνωστή σειρά Halo!

Τέλος, υπάρχουν και άλλα καλά νέα: η κυκλοφορία του επετειακού πακέτου είναι προγραμματισμένη για τον φετινό Νοέμβριο (δηλαδή σύντομα και λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων), ενώ θα είναι σαφώς δωρεάν για τους κατόχους του Microsoft Flight Simulator του 2020, αλλά και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Καλές ψηφιακές πτήσεις λοιπόν!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη