Έρχεται μέσα στον Ιανουάριο το Serious Sam: Siberian Mayhem

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Σε μια εποχή που οι εταιρείες κάνουν τα πάντα για να χτίσουν hype γύρω από τις κυκλοφορίες τους πολύ καιρό πριν την ημερομηνία λανσαρίσματος, η Devolver Digital αποφάσισε να ακολουθήσει την ανάποδη οδό. Έτσι πριν από μερικές ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το επόμενο standalone expansion της σειράς Serious Sam, το οποίο όπως ανακοίνωσε θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου. Με τίτλο Serious Sam: Siberian Mayhem, το νέο κεφάλαιο συνεχίζει την παράδοση της σειράς που διακρίνεται για τον φρενήρη ρυθμό και την “παλαβή” αισθητική της και θα σε ταξιδέψει στη Ρωσία όπου θα αντιμετωπίσεις ξανά τις ορδές του Notorious Mental και τον προδότη General Brand.

 

 

Το νέο expansion θα περιλαμβάνει πέντε τεράστια καινούργια levels που θα σε φέρουν στις παγωμένες ακτές τις Αρκτικής, σε ερημωμένα δάση, σε εγκαταλελειμμένα χωριά, μέχρι και σε μία πόλη φάντασμα. Φυσικά δεν θα βρεθείς εκεί για τουρισμό, αλλά για να εξολοθρεύσεις ατελείωτα κύματα από γνωστούς και καινούργιους εχθρούς και bosses. Ευτυχώς για σένα και για τον Sam, θα έχεις στο οπλοστάσιό σου νέα όπλα αλλά και οχήματα – στα οποία συμπεριλαμβάνεται μέχρι και ένα snowmobile – που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από κάθε απειλή.

Σε ότι αφορά τις απαιτήσεις το Serious Sam: Siberian Mayhem θα απαιτεί κατ’ ελάχιστο υπολογιστή με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2,5GHz, κάρτα γραφικών Nvidia GTX 780 ή AMD Radeon 7950 ή νεότερη 8GB μνήμης RAM και 25GB διαθέσιμα στον σκληρό σου δίσκο. Το Serious Sam: Siberian Mayhem θα είναι διαθέσιμο μόνο για Windows PC, ενώ αν έχεις ήδη στην κατοχή σου το Serious Sam 4 θα μπορείς να το αποκτήσεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη