Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου το νέο Metroid Dread αποκλειστικά για το Nintendo Switch

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Ένα ακόμα trailer έδωσαν στη δημοσιότητα η Nintendo EPD και η MercuryStream για το επερχόμενο Metroid Dread, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το story του παιχνιδιού και όπως είχαμε δει και στο προηγούμενο trailer που είχε γίνει διαθέσιμο, η γαλαξιακή ομοσπονδία λαμβάνει μία ανησυχητική μετάδοση για την επανεμφάνιση ενός επικίνδυνου παράσιτου, του Parasite X, που υποτίθεται ότι είχε εξαφανιστεί. Τη διερεύνηση αυτής της μετάδοσης ανέλαβαν επτά ρομπότ E.M.M.I (Extraplanetary Multiform Mobile Identifier), τα οποία φτάνοντας στον απομακρυσμένο πλανήτη ZDR, σταμάτησαν κάθε επαφή. Κάπως έτσι η πρωταγωνίστριά μας, η Samus Aran, γνωστή κυνηγός επικηρυγμένων και πρώην μέλος της ομοσπονδίας, αναλαμβάνει να διερευνήσει το συμβάν και να ανακτήσει τα χαμένα ρομπότ.

 

 

Το νέο trailer προχωράει ένα βήμα πιο κάτω και βλέπουμε πια τη Samus να έρχεται αντιμέτωπη με τον πραγματικό κίνδυνο, ένα γιγαντιαίο πολεμιστή της αρχαίας φυλής των Chozo. Μάλιστα το συγκεκριμένο trailer δεν μένει μόνο στα κινηματογραφικά cutscenes, αλλά μας δίνει και μία πρώτη γεύση από το gameplay του τίτλου, επιδυκνείοντας αρκετές από τις νέες κινήσεις και επιθέσεις της Samus ((Flash Shift, Pulse Radar, Pulse Radar, Ice Missile, Storm Missile, Cross Bomb, Speed Booster, Shinespark, Screw Attack), που δίνουν νέα πνοή στα gameplay mechanics του franchise.

 

 

Αν λοιπόν ψήθηκες, όπως εμείς, προπαραγγειλε σήμερα κιόλας την έκδοση του Metroid Dread της αρεσκείας σου, γιατί η 8η του Οκτώβρη πλησιάζει επικίνδυνα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη