Το Skyrim γιορτάζει τα 10 του χρόνια και επανακυκλοφορεί τον ερχόμενο Νοέμβριο

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim ετοιμάζεται να γιορτάσει η Bethesda σε μερικές εβδομάδες, και όπως ανακοίνωσε σε ειδικό πάνελ κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2021, σκοπεύει να γιορτάσει μαζί μας αυτή την επέτειο επανακυκλοφορώντας τον εμβληματικό τίτλο. Συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X και θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενου του τίτλου που έχει βγει μέχρι σήμερα, καθώς και 47 από τα Creation Club Mods (48 υπάρχονται και 26 καινούργια).

Tα mods αυτά προέρχονται από την κοινότητα του παιχνιδιού και περιλαμβάνουν πάνω από 500 προσθήκες και βελτιώσεις, από όπλα, πανοπλίες, spells, quests, dungeons, bosses, σπίτια και ούτω καθεξής. Τώρα, αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αποκτήσει ή σκοπεύεις να αποκτήσεις την Special Edition του Skyrim, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, θα αποκτήσεις τρία δωρεάν mods του Creation Club και συγκεκριμένα το ψάρεμα, το survival mode και τα νέα quest Saints and Seducers. Επιπλέον σαν κάτοχος της Special Edition σε PS5, Xbox Series S|X και Xbox Game Pass θα πάρεις και μία δωρεάν αναβάθμιση σε enhanced έκδοση στις 11 Νοεμβρίου. Τέλος αν το επιθυμείς θα μπορείς να αναβαθμίσεις την Special Edition σου στην Anniversary Edition, χωρίς η Bethesda να έχει ανακοινώσει ακόμα το κόστος της αναβάθμισης.

Στο μεταξύ μπορείς να απολαύσεις το ημίωρο πάνελ από την QuakeCon 202, όπου οι δημιουργοί μιλάνε για το παιχνίδι, για να μπεις ξανά στο κλίμα.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη