Έρχεται το νέο PS5 bundle με το God Of War: Ragnarok

by Aggeliki Tsoukana

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία της επόμενης περιπέτειας του Kratos και του Atreus, καθώς το God of War: Ragnarok είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου, με τις Standard Edition, Launch Edition και Collector’s Editions να είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία και μάλιστα με μεγάλο διαγωνισμό από τη Sony με πλούσια δώρα.

Εκτός όμως από το παιχνίδι, η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα πως μαζί με την κυκλοφορία του τίτλου θα γίνει διαθέσιμο και νέο πακέτο του PS5 σε συνδυασμό με τον τίτλο. Όπως μπορείς να δεις και στο trailer που ακολουθεί, στο πακέτο της αγοράς θα περιλαμβάνεται το PS5 σε λευκό χρώμα, ένα χειριστήριο σε λευκό χρώμα, αλλά και το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.

 

 

Τέλος να σου θυμίσουμε ότι η Sony έχει ανακοινώσει και την κυκλοφορία μίας limited God of War Ragnarok Edition του DualSense controller που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το παιχνίδι. Αυτό θα έρχεται σε μπλε και λευκούς χρωματισμούς, ενώ το touchpad θα είναι διακοσμημένο με ένα λύκο και μια αρκούδα που αναπαριστούν τον Kratos και τον Atreus.

 

 

Εσύ είσαι έτοιμος για τις νέες περιπέτειες του Kratos και του Atreus;

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη