Εστίασε στον ρυθμό με τα νέα Redmi Buds 4

by Zikou Stella

Τα Redmi Buds 4 είναι σχεδιασμένα για σένα που θέλεις και να μη χάνεις καμία κλήση από το κινητό σου και να απολαμβάνεις τη μουσική σου με στιλ και χωρίς ενοχλήσεις.

Τα νέα ακουστικά της Xiaomi έχουν σχεδίαση in-ear διατηρώντας το βάρος τους χαμηλά, μόλις στα 4,5gr ανά ακουστικό και την αυτονομία τους υψηλά όντας σε θέση να προσφέρουν έως και 6 ώρες ακροάσεων με μία φόρτιση ή μέχρι 30 ώρες συνολικής χρήσης με τη θήκη φόρτισης μεταφοράς.

 

 

Για την κορυφαία αναπαραγωγή της μουσικής φροντίζουν οι μονάδες των 10 χιλιοστών που χάρη στο πολύ λεπτό τους διάφραγμα (μόλις 0,006 mm), συνδυάζουν διαύγεια στην αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων και σωστό όγκο στις χαμηλές, τη στιγμή που το υβριδικό σύστημα ακύρωσης θορύβου με τα τρία διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας εξασφαλίζει ότι θα ακούς μόνο τη μουσική σου και όχι ενοχλητικούς εξωτερικούς θορύβους.

 

Κάνοντας χρήση δύο μικροφώνων και ειδικών αλγορίθμων AI, το σύστημα ακύρωσης θορύβου μπορεί να προσφέρει μείωση των θορύβων έως 35dB, απόδοση που δεν προσφέρει κανένα άλλο ακουστικό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ταυτόχρονα, η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 προσφέρει χαμηλό χρόνο υστέρησης, ώστε να έχεις βέλτιστη εμπειρία ακόμα και όταν παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Ο χειρισμός τους πραγματοποιείται εύκολα με τη χρήση αφής, ενώ η σύζευξη με συσκευές της Xiaomi είναι ακόμα πιο γρήγορη από ποτέ χάρη στη λειτουργία MIUI Pop-up.

Παιχνιδάκι είναι και η διαχείρισή τους, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Xiaomi Earbuds για Android, που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου, να προσαρμόσεις τις καμπύλες ισοστάθμισης στα δικά σου γούστα, να αλλάξεις τις προ-επιλογές των gestures και να βρεις τα ακουστικά σε περίπτωση που τα έχεις ξεχάσει κάπου.

Τέλος τα Redmi Buds 4 διαθέτουν και πιστοποίηση IP54, για αντοχή σε σκόνη και νερό, ώστε να τα φοράς συνέχεια ακόμα και όταν βρέχει ή όποτε θες να γυμναστείς.

Μπορείς να δεις ακόμη