Εξυπηρέτηση και στη νοηματική γλώσσα

by Aggeliki Tsoukana

 

Η εταιρεία Κωτσόβολος συνειδητά και με σαφές πλάνο επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη συνολική της υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της με κάθε δυνατό τρόπο και πάντα στο πλαίσιο του σεβασμού και της εταιρικής ευθύνης!

Έτσι, ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες, έχει ως στόχο να δίνει ίσες ευκαιρίες σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Για αυτό πλέον, προχωρά σε κάτι πραγματικά καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού για πρώτη φορά στη χώρα μας θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης στη νοηματική γλώσσα για τους κωφούς ή βαρήκοους συμπολίτες μας!

 

 

Χρήση της Νοηματική Γλώσσας μέσω video chat

Συγκεκριμένα, για πραγματική εξυπηρέτηση χωρίς περιορισμούς μπορείς πάντα μέσα από το site www.kotsovolos.gr να επικοινωνείς με ένα από τα πιστοποιημένα και ειδικά εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας του Κωτσόβολου, ώστε να εξυπηρετηθείς γύρω από οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα σχετικό με την τεχνολογία και τα ψηφιακά προϊόντα γενικότερα.

Όμως, πλέον θα μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει και το νέο feature του chat box ειδικά αν επιθυμεί χρήση της νοηματικής. Δηλαδή, μέσω του chat είναι δυνατή η κλήση βίντεο με τον αντίστοιχα εκπαιδευμένο εκπρόσωπο. Μάλιστα, θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο (2) άτομα που θα εξυπηρετούν με αυτήν τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή και με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει αποκλεισμός για καμία κατηγορία πολιτών.

Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ήδη η εταιρεία Κωτσόβολος έχει δημιουργήσει, διαχειρίζεται και εμπλουτίζει συνεχώς με νέο περιεχόμενο τη σελίδα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» (texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr). Σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση όλων των πελατών χωρίς περιορισμούς και ειδικά αυτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, ακοής ή κίνησης!

Επιπρόσθετα, εκεί μπορείς να βρεις αναλυτικές και πλήρεις πληροφορίες ή άλλες λεπτομέρειες για τις συσκευές και τις τεχνολογίες που είναι σχεδιασμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορείς να διαπιστώσεις ποιες εταιρείες ή ποιες ομάδες συσκευών και με βάση ποιο λειτουργικό σύστημα μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σου. Φυσικά, υπάρχουν σχετικές ομαδοποιημένες λίστες με αναλυτική επεξήγηση.

Τέλος, για περισσότερα νέα της εταιρείας, αλλά και για να ενημερώνεσαι για τις πρωτοβουλίες της, μπορείς να επισκέπτεσαι την εταιρική της σελίδα: corporate.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη