Έξυπνα πλυντήρια ρούχων LG με τεχνολογία AI DD και ThinQ

 

Το νέο πλυντήριο της LG «σκέφτεται», πλένει και φροντίζει για εσένα

Οι υποχρεώσεις τρέχουν, ο χρόνος είναι λιγοστός και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βάλεις και πλυντήριο! Ο ελεύθερος χρόνος είναι πλέον πολυτέλεια. Είναι σημαντικό να αξιοποιείται σε σημαντικά πράγματα, όπως η οικογένεια οι αγαπημένοι σου άνθρωποι και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Σίγουρα όλα αυτά είναι πιο ενδιαφέροντα από το πλύσιμο των ρούχων. Για τον λόγο αυτό, η LG δημιούργησε ένα νέο έξυπνο πλυντήριο ρούχων που κάνει το πλύσιμο παιχνιδάκι. Ο λόγος για τη νέα σειρά πλυντηρίων με τεχνολογία ThinQ και AI DD, τα οποία είναι ταχύτερα, ενεργειακά αποδοτικά και είναι σχεδιασμένα για να σκέφτονται αντί για σένα.

 

Είναι πραγματικά έξυπνα

Τα νέα πλυντήρια ρούχων της LG είναι τόσο έξυπνα, που επιλέγουν τις ρυθμίσεις για εσένα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AI DD, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα ρούχα και να επιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς. Το έξυπνο πλυντήριο της LG θα επιλέξει τον καλύτερο κύκλο πλύσης ανάλογα με το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος.(Το AI DD παρέχει εξατομικευμένη απόδοση πλύσης σε τρεις κύκλους Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα.). Επιπρόσθετα, παρέχει την τέλεια πλύση κάθε φορά, χάρη στην ανάλυση 20.000 διαφορετικών μοντέλων πλυσίματος.

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις μια έξυπνη πλύση που προσφέρει τέλεια φροντίδα στα υφάσματα που το χρειάζονται περισσότερο, αφήνοντας τα αγαπημένα σου ρούχα πιο μαλακά και πιο ανθεκτικά. Συγκεκριμένα, οι δοκιμές έχουν αποδείξει ότι μειώνουν τις φθορές στα υφάσματα κατά 18% σε σύγκριση με ένα συμβατικό μοντέλο, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.

 

 

Ταχύτερο πλύσιμο, περισσότερος χρόνος για σένα

Χάρη στην ολοκαίνουργια αποκλειστική καινοτομία TurboWash 360, μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις μια πλήρη πλύση από την αρχή μέχρι το τέλος σε 39 λεπτά, δηλαδή 34% γρηγορότερα από τη συμβατική επιλογή του TurboWash. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο για να κάνεις αυτά που αγαπάς. Με ακροφύσια τεσσάρων κατευθύνσεων, τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

 

Τέλεια καθαριότητα και υγιεινή

Χάρη στα νέα καινοτόμα πλυντήρια ρούχων της LG, τα ρούχα σου θα μοιάζουν σαν να βγήκαν μόλις από το καθαριστήριο. Η λειτουργία Steam+ εξαλείφει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης. Εξασφαλίζουν επίσης λιγότερες ζάρες κατά 30%, ώστε τα ρούχα σου να φαίνονται καθαρά και σιδερωμένα. Συγκεκριμένα, οι ζάρες, αφαιρούνται μέσω του ατμού κατά τη διάρκεια της πλύσης. Παράλληλα, η κομψή πόρτα από ανθεκτικό, ενισχυμένο γυαλί και ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα στον κάδο του πλυντηρίου πληροί τα απαραίτητα επίπεδα ανθεκτικότητας και υγιεινής.

 

Σχεδιασμένα για το “Smart Home” του μέλλοντος

Έλεγξε το πλυντήριό σου από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ThinQ στο smartphone ή στο tablet σου. Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης, είτε κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο, μέχρι τη δυνατότητα λήψης πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σου γίνεται ακόμη εξυπνότερο χάρη στην τεχνολογία SmartThinQ. Μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα με τη συσκευή και να έχεις πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Επιπλέον, τα νέα έξυπνα πλυντήρια της LG είναι συμβατά με το Amazon Alexa και το Google Assistant. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείς να αξιοποιείς το έξυπνο ηχείο σου με voice assistant. Έτσι θα χειρίζεσαι το πλυντήριο ρούχων σου με φωνητικές εντολές.

 

Φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς την «τσέπη»

Οι προηγμένες τεχνολογίες ThinQ και AI DD συνδυάζονται με ενεργειακή απόδοση A+++ -50% , συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι χρόνοι  πλύσης και η φθορά των ρούχων ενώ παράλληλα μειώνονται κατακόρυφα οι λογαριασμοί ρεύματος και νερού.

 

Τα νέα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της LG προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε χωρητικότητες, έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σου, είτε χρησιμοποιούνται από μία πολυμελή οικογένεια είτε από ένα μόνο άτομο. Επιπλέον, ορισμένες προτάσεις όπως τo LG F4WV910P2 White είναι συμβατά με το TWINWash Mini που ταιριάζει τόσο στις δικές σου ανάγκες όσο και στον εσωτερικό χώρο.

Όλη η νέα σειρά μοντέλων Vivace (εκτός των slim μοντέλων) συνδυάζονται με το TWINWash Mini.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη