Εύκολο και υγιεινό μαγείρεμα με πολυμάγειρες Instant Pot

by Zikou Stella

Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα μας σε κάθε τομέα της ζωής μας. Με όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι από εμάς, επαγγελματική καριέρα, παιδιά, νοικοκυριό και πολλοί λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να ανησυχούμε για το μαγείρεμα ενός υγιεινού και ταυτόχρονα νόστιμου γεύματος χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο.

Οι πολυμάγειρες της Instant Pot είναι σχεδιασμένοι για να μαγειρεύεις εύκολα, γρήγορα και προπαντός υγιεινά. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τίποτα από μαγειρική, αυτές οι συσκευές έρχονται για να σε εκπαιδεύσουν ανώδυνα!

 

Πολυμάγειρας, ένας πολύτιμος σύμμαχος στην κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το που θα μαγειρέψεις απαιτητικές συνταγές, καθώς μπορείς να φτιάξεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα με τον σωστό πολυμάγειρα Instant Pot.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο πολυμάγειρας  Instant Pot Duo Plus 8L με 15 προγραμματιζόμενες λειτουργίες και ρυθμιζόμενο διακόπτη έντασης, θα σου μείνει χρόνος και για τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού ενώ θα ξέρεις ότι ταυτόχρονα στην κουζίνα ετοιμάζεται κάτι πολύ γευστικό.

Αυτόματο μαγείρεμα σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα σου κολλήσει το φαγητό, αφού διαθέτει αντικολλητικό δοχείο που εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα.

Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις από μαγειρική, μία συσκευή όπως ο πολυμάγειρας Instant Pot Pro Plus Wi-Fi 5.7L προσφέρει πολλαπλά προγράμματα μαγειρέματος, με ευρεία γκάμα επιλογών για υγιεινή μαγειρική. Είναι εύκολος στη χρήση και στο καθάρισμα. Διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα WiFi για σύνδεση στο ίντερνετ μέσω της εφαρμογής Instant Pot App, όπου μπορείς να προγραμματίσεις το μαγείρεμά σου αλλά και να ανακαλύψεις νέες συνταγές!

 

Υγιεινό μαγείρεμα στον ατμό

Τι θα έλεγες να μαγειρέψεις στον ατμό; Το μαγείρεμα σε ατμό είναι υγιεινό και διατηρεί τις θρεπτικές ουσίες των τροφών (ρύζι, όσπρια, λευκά και κόκκινα κρέατα, λαχανικά κ.λπ.), ενώ το πιο σημαντικό είναι πως οι σύγχρονοι ατμομάγειρες έρχονται με χρονόμετρο. Γιατί είπαμε, ο χρόνος είναι χρήμα.

Ο πολυμάγειρας  Instant Pot Duo Crisp 7L διαθέτει τεχνολογία Whisper-Quiet για μαγειρική στον ατμό, την ίδια ώρα που η τεχνολογία EvenCrisp εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο. Η οθόνη LCD κάνει πιο εύκολο το μαγείρεμα, αφού παρέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τον χρόνο, τη θερμοκρασία, την πίεση και την κατάσταση μαγειρέματος. Τα κουμπιά σου επιτρέπουν να επιλέξεις το έξυπνο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Εύκολος στην χρήση και στο καθάρισμα, ενώ ο χρόνος μαγειρέματος είναι έως και 70% λιγότερος από τις παραδοσιακές μεθόδους.

 

Ο R2D2 από το Star Wars στην κουζίνα σου!

Το πιο εμβληματικό ρομπότ από το σύμπαν του Star Wars έρχεται για να στολίσει τον πάγκο της κουζίνας σου. Το Duo 7-in-1 (R2D2) Star Wars Multi Pressure Cooker 5.7L φέρνει ελπίδα στο μαγείρεμα! Είναι μια συσκευή πολλαπλών εργασιών που σου προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, χώρου και χρόνου. Διαθέτει πίεση 7 σε 1 που επιταχύνει το μαγείρεμα καθώς και 13 έξυπνα προγράμματα μαγειρέματος .Το R2D2 ρυθμίζει αυτόματα την πίεση, τη θερμοκρασία, τον χρόνο και τη θερμότητα.

Ακόμα κι αν δεν είσαι fan του Star Wars, πρέπει να το αποκτήσεις!

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που αποκτάς με μια συσκευή Instant Pot είναι ότι μπορείς να μαγειρέψεις σχεδόν τα πάντα, εύκολα και υγιεινά, ενώ δεν «πιάνει» χώρο στον πάγκο σου. Έτσι, ακόμα και αν έχεις περιορισμένο χώρο στην κουζίνα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στριμωχτείς και εσύ για να μαγειρέψεις.

Παράλληλα, δεν έχει σημασία αν δεν γνωρίζεις και πολλά από μαγειρική, καθώς σου προσφέρει όλες τις ευκολίες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις πεντανόστιμα φαγητά και να τους καταπλήξεις όλους!

 

Μπορείς να δεις ακόμη