F1 2021: Το νέο δωρεάν update σε πάει στην Imola

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μια ακόμα πίστα και τι πίστα, προστέθηκε στην επίσημη λίστα των circuit του F1 2021. O λόγος για το Autodromo Enzo e Dino Ferrari, την γνωστή σε όλους Imola, την οποία μπορείς να απολαύσεις μέσα από το gameplay βίντεο που έφτιαξε η ομάδα ανάπτυξης με τη βοήθεια της AlphaTauri AT02 του Pierre Gasly. Η θρυλική πίστα ήταν ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους σταθμούς στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, με σταθερή και αδιάκοπη παρουσία από το 1980 μέχρι το 2006, και η επιστροφή ήταν κάτι που ζητούσαν για χρόνια οι οπαδοί της F1. Όσο για την ψηφιακή της εκδοχή η πίστα έχει να εμφανιστεί στο franchise από την εποχή του F1 2013.

 

 

Εκτός όμως από την πίστα της Imola, το δωρεάν update έφερε και άλλες προσθήκες στον τίτλο, όπως οι ανανεωμένοι σπόνσορες στα μονοθέσια όλων των ομάδων και οι λειτουργίες Unsafe Pit Release (λειτουργία που σου επιτρέπει να ξεκινήσεις την έξοδό σου από κάποιο pit stop ακόμα και αν έρχεται άλλο μονοθέσιο ταυτόχρονα) και Timeout στα lobbies του multiplayer (για να μην μένεις αδρανής επ αόριστο κατά τη διάρκεια του loading από αγώνα σε αγώνα).

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως λόγο της πανδημίας το παιχνίδι δεν διαθέτει ακόμα όλες τις επίσημε πίστες, απουσιάζει για παράδειγμα το Istanbul Park, και μένει να δούμε πότε θα καταφέρει η Codemasters να τις προσθέσει.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη