Γνώρισε τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες μουσικής και videogames, Apple Music & Apple Arcade!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Apple, η μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, κατανοεί τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για καλύτερες και ποιοτικότερες εφαρμογές που θα κάνουν τη μουσική και gaming εμπειρία των χρηστών της ακόμα πιο άνετη και εύκολη. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε και βελτιώνει συνεχώς το Apple Music και το Apple Arcade δυο κορυφαίες streaming εφαρμογές για να απολαύσει κανείς απεριόριστη  πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια κάθε κατηγορίας και σε εκατοντάδες άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια σε όλες τις συσκευές Apple, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

 

Apple Music

Η μουσική  αποτελεί έναν από τους βασικούς τρόπους έκφρασης και εξωτερίκευσης συναισθημάτων και διάθεσης, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον τομέα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης ενώ είναι ικανή να τονώσει και να ανεβάσει ψυχολογικά τον ακροατή με ευχάριστο τρόπο. Σεβόμενη όλα τα παραπάνω η Apple δημιούργησε το Apple Music μια υπηρεσία streaming που σου επιτρέπει να ακούς πάνω από 70 εκατομμύρια τραγούδια ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια πληθώρα καταπληκτικών δυνατοτήτων που θα κάνει τη μουσική εμπειρία αξέχαστη.

 

 

Πλεονεκτήματα και δυνατότητες

Το Apple Music είναι καλύτερο από ποτέ με ολοκαίνουργιες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να ζωντανεύουν τη μουσική στα αυτιά του χρήστη όπως ποτέ πριν. Η Apple Music φέρνει πιο κοντά τα τραγούδια, τα άλμπουμ και τους καλλιτέχνες που αγαπάει ο καθένας με τον πιο εύκολο τρόπο. Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και σε ολόκληρη τη μουσική παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Όλα χωρίς διαφημίσεις και διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές Apple. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα μετάδοσης της αγαπημένης μουσικής των συνδρομητών μέσω Chromecast στην αγαπημένη τους συσκευή.

Οι ώρες που ξοδεύει κανείς μακριά από το σπίτι, οι βαρετές διαδρομές και η γυμναστική αποκτούν νόημα και ρυθμό με τη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων μουσικών επιλογών και αναπαραγωγές τους χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η δημιουργία ατομικών λιστών αναπαραγωγής ή η λήψη εξατομικευμένων μίξεων από κορυφαίες επιλογές με βάση τη μουσική που αγαπάει ο καθένας και επιλέγει συνήθως ο ακροατής στο listen now επεκτείνει την ακουστική εμπειρία της εφαρμογής.

Η μεγάλη πληθώρα πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων του Apple Music περιλαμβάνει επίσης τα εξής: Νέους σταθμούς, με δεκάδες αποκλειστικές εκπομπές που δημιουργήθηκαν από τα πιο εμβληματικά ονόματα της μουσικής, συνεντεύξεις, ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, αναζήτηση μουσικής με βάση τους στίχους απευθείας στην εφαρμογή, πληθώρα από επιλογές των μουσικών συντακτών με επιλεγμένα playlist που ενημερώνονται καθημερινά και δυνατότητα συντονισμού σε ζωντανούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με παρουσιαστές καλλιτέχνες, που παίζουν σύγχρονες αλλά και κλασικές επιτυχίες, δημιουργία προφίλ για να ακολουθεί ο χρήστης  φίλους και να δει τη μουσική που αυτοί επιλέγουν και τις λίστες αναπαραγωγής που έχουν μοιραστεί και τέλος απόλαυση της μουσικής με την προβολή στίχων που πλέον είναι πάντα ενεργή με τη δυνατότητα πάντα να την απενεργοποιήσει όποτε το επιθυμεί.

 

Συνδυασμός με άλλες Αpple συσκευές

Η εμπειρία του Αpple music μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονη όταν αυτή συνδυαστεί με το Apple Watch και τα Apple AirPods που έχουν ζευγοποιήθει με το iPhone του χρήστη.

Surround ήχο με την τεχνολογία Spatial Audio με Dolby Atmos.

 

 

 

Apple Arcade

Πέρα από το κομμάτι της μουσικής ψυχαγωγίας, η Apple έδωσε μεγάλη βάση και στο gaming κομμάτι. Η διαρκής αύξηση της τεχνολογίας και το τεράστιο άλμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων gamer δεν έμειναν απαρατήρητα από τον αμερικανικό κολοσσό που δημιούργησε την κατάλληλη streaming εφαρμογή για να μπορεί να απολαύσει ο καθένας μια εύκολη και αξέχαστη gaming εμπειρία.

Το Apple Arcade είναι μια συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μια αυξανόμενη συλλογή με περισσότερα από 200 premium παιχνίδια, με καινούργια να προστίθενται καθημερινά, με νέες εκδόσεις, νέα βραβεία και αγαπημένες φιγούρες από το App Store, όλα χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν offline αφού γίνουν download στο Apple Arcade σε iPhone, iPad, iPod touch, Mac και Apple TV. Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα ζήσει ο χρήστης στη δοκιμαστική περίοδο των πέντε μηνών, με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Περιλαμβάνει πρόσβαση για έως έξι άτομα και λειτουργεί ακόμα και με τα χειριστήρια παιχνιδιών σου. Δυνατότητα ενεργοποίησης εύκολα του Χρόνο οθόνης ή του Γονικού ελέγχου όταν αυτά απαιτούνται.

 

Εύρεση παιχνιδιού και τρόπος λειτουργίας

Αφού γίνει η εγγραφή στο Apple Arcade, δίνεται η δυνατότητα λήψης οποιουδήποτε παιχνιδιού Apple Arcade που είναι διαθέσιμο στη συσκευή Apple χωρίς επιπλέον κόστος.

Σε iPhone, iPad ή iPod touch: Ανοίγει το App Store και μεταβαίνει ο χρήστης στην καρτέλα «Arcade» στο κάτω μέρος της οθόνης του.

Σε Apple TV: Ανοίγει την εφαρμογή Arcade ή το App Store και μεταβαίνει στην καρτέλα «Arcade» στο πάνω μέρος της οθόνης του.

Σε Mac: Ανοίγει το App Store και μεταβαίνει στην καρτέλα «Arcade» στην πλαϊνή στήλη της οθόνης του.

Τέλος, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αναζήτηση στο App Store για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπορεί να γίνει λήψη όσων παιχνιδιών Apple Arcade επιθυμεί ο gamer και να παίζει όσο συχνά θέλει. Αφού γίνει η εγγραφή, δεν απαιτούνται πρόσθετες αγορές στα παιχνίδια του Apple Arcade.

Μπορεί να παίζει παιχνίδια χρησιμοποιώντας μόνο iPhone, iPad, iPod touch, Mac ή Apple TV. Αν εντοπιστεί ένα εικονίδιο χειριστηρίου  στη σελίδα της εφαρμογής, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι παρέχει υποστήριξη χειριστηρίου για τη συγκεκριμένη συσκευή Apple .

 

Παιχνίδια

Κάθε παιχνίδι Apple Arcade είναι προσεκτικά επιλεγμένο έτσι ώστε να συγκεντρωθεί μια απίστευτη ποικιλία παιχνιδιών για όλα τα στυλ παιχνιδιού και όλες τις γενιές gamer. Οι τύποι παιχνιδιών περιλαμβάνουν παζλ, στρατηγική, περιπέτεια, προσομοίωση, αθλήματα, δράση, χορό και άλλα. Εκτός από τα νέα αποκλειστικά Arcade Originals, όπως το NBA 2K22 Arcade Edition, το Apple Arcade εισάγει δύο νέες κατηγορίες παιχνιδιών, τα διαχρονικά Κλασικά όπως το Really Bad Chess+ και Υπέροχα App Store όπως το Fruit Ninja Classic+. Τα Arcade Originals μπορούν να αναπαραχθούν σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Τα Timeless Classics και τα App Store Greats είναι διαθέσιμα σε iPhone και iPad.

 

Προσθήκη νέων παιχνιδιών

Νέα παιχνίδια και ενημερώσεις περιεχομένου προστίθενται στο Apple Arcade κάθε εβδομάδα. Για προεπισκόπηση των επερχόμενων εκδόσεων, αναζητήστε την ενότητα «Προσεχώς» στην καρτέλα «Arcade» στο App Store. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει ενημέρωση για τα αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών αλλά και για την εξερεύνηση νέων συναρπαστικών παιχνιδιών.

Η μουσική και το gaming αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων χρηστών και η Apple σεβόμενη τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες αυτής της κοινότητας αναβάθμισε και βελτιστοποιήστε τις αντίστοιχες streaming εφαρμογές, με την προσθήκη νέων επιλογών και δυνατοτήτων. Τα παραπάνω οδηγούν σε μια πιο άνετη και εύκολη αλληλεπίδραση του χρήστη με τις εφαρμογές επιτρέποντας του να βιώσει στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που αυτές του παρέχουν.

 

Δωρεάν 5 μήνες πρόσβαση στα Apple Music & Apple Arcade, μπες εδώ να μάθεις περισσότερα.

Μπορείς να δεις ακόμη