Φωτο… διακόσμηση για όλο τον χρόνο

by Zikou Stella

Ο φωτισμός του χώρου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησής του. Μπορείς να φωτίσεις το χώρο σου με το σωστό τρόπο και να απολαμβάνεις στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης σε ένα ιδανικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Η Twinkly αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Διαθέτει όλες εκείνες τις επιλογές για να φωτίσεις είτε το εσωτερικό, είτε το εξωτερικό του σπιτιού σου με τους πιο όμορφους και πρωτοποριακούς τρόπους.

 

 

Twinkly home range

Ο παραπάνω τίτλος συνοψίζει όλα εκείνα τα οποία μπορείς να κάνεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου μέσω των Led φωτισμών της Twinkly. Τα Twinkly Line και Flex αποτελούν τον ορισμό των κρυφών φωτισμών , ενώ τα Square blocks σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πανέμορφες συνθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Twinkly Line είναι μία έξυπνη ταινία Led, με αυτοκόλλητη και μαγνητική πλάτη, ενώ το Twinkly Flex, αν και ταινία, έχει εξωτερική επικάλυψη που την καθιστά ευέλικτη και εύκολα διαμορφώσιμη. Το Line είναι κατάλληλο κυρίως για εντυπωσιακούς κρυφούς φωτισμούς, ενώ με το Flex μπορείς να δημιουργήσεις  μοτίβα και σχέδια στους τοίχους σου.

 

Όσο για το τρίτο της παρέας, τα Twinkly Square Blocks, αποτελούν panel με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις όμορφες διακοσμήσεις στους τοίχους σου με pixel art, GIF, widget, χρώματα, και κινούμενα σχέδια.

Το Twinkly home range σου δίνει, με λίγα λόγια τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το χώρο σου όπως ακριβώς τον έχεις φανταστεί.  Μέσω της κάμερας του smartphone σου και του Twinkly app, μπορείς να εντοπίσεις τη θέση των Led στο δωμάτιο και να αναπαράγεις εντυπωσιακά εφέ και μοτίβα. Διασκέδαση και διακόσμηση σε ένα!

 

 

Για το έξω…

Για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου, για τις καλοκαιρινές «μαζώξεις» και για τις χειμερινές διακοσμήσεις μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα Twinkly Festoon Lights και στα Twinkly Icicle.

Τα πρώτα αποτελούν σειρές από λάμπες Led, που είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές νύχτες στην αυλή. Διαθέτουν προστασία IP44 που τις καθιστούν ιδανικές για εξωτερικό περιβάλλον.

Από την άλλη τα Icicle είναι Led λαμπάκια σε μορφή κουρτίνας φωτός. Μπορείς να διακοσμήσεις αίθουσες για εκδηλώσεις ή να φτιάξεις ρομαντικό φωτισμό για δείπνο στην αυλή. Ό,τι και να επιλέξεις, σίγουρα θα μαγευτείς από τη ζωντάνια και τη ζεστασιά του φωτισμού.

 

 

Magic… stick

Όλα τα προϊόντα της Twinkly χαρακτηρίζονται ως Smart. Το παραπάνω γεγονός τους δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στους ήχους του χώρου και να διαμορφώνουν μοτίβα με βάση αυτόν.

Σε αυτό το σημείο έρχεται να προστεθεί το Twinkly Music Dongle. Είναι ένα USB αναπαραγωγής μουσικής με τροφοδοσία που σου επιτρέπει να συγχρονίσεις τη μουσική με το φωτισμό στον χώρο σου. Συνδέεται στον Twinkly φωτισμό σου, διαθέτει ψηφιακό μικρόφωνο και ισχυρό πολυπύρηνο DSP, αναλύει κάθε είδος μουσικής και δίνει σχήμα με ακρίβεια ήχου.

Όποια και να είναι η περίσταση, φώτισε το χώρο σου, επίλεξε μουσική και ο έξυπνος φωτισμός της Twinkly θα κάνει τα υπόλοιπα.

Μπορείς να δεις ακόμη