Fresh ‘n Rebel, ένας δυνατός σύμμαχος για καλοκαιρινές αποδράσεις με ασταμάτητη μουσική

by Aggeliki Tsoukana

Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι του 2022, τα πλάνα για διασκεδαστικές αποδράσεις εντός ή και εκτός της πόλης αρχίζουν και παίρνουν φωτιά. Είτε είσαι τύπος που λατρεύει μια ήσυχη παραλία, είτε είσαι από αυτούς που αρέσκονται στο να απολαμβάνουν έναν απογευματινό περίπατο, ένα είναι σίγουρο. Λατρεύεις τη μουσική! Τα ακουστικά και τα ηχεία της Fresh ‘n Rebel είναι στη διάθεσή σου για να σου ανεβάσουν τη διάθεση ό,τι κι αν κάνεις κατά τη διάρκεια της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Η ολλανδική εταιρεία από το Rotterdam διαθέτει μια πλούσια συλλογή από gadgets ήχου που απευθύνονται σε ένα μεγάλο εύρος του μουσικόφιλου κοινού.

Η Fresh ‘n Rebel δημιουργήθηκε το 2013 από μια ομάδα φανατικών του καλού ήχου που θεώρησε πως από τη συγκεκριμένη αγορά απουσίαζε η φινέτσα. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά από στυλάτα ακουστικά και ηχεία για ανθρώπους που θέλουν να φορούν gadgets που αντιπροσωπεύουν κομμάτια της ίδιας τους της προσωπικότητας. Ενίοτε εκκεντρικά, αλλά πάντοτε καλοσχεδιασμένα, εμφανίσιμα και με έντονα χρώματα, τα αξεσουάρ ήχου της Fresh ‘n Rebel μπορούν με αβίαστη ευκολία να μεταμορφωθούν στον καλύτερό σου φίλο για αυτό το καλοκαίρι.

 

 

Headsets και handsfree που ξεχωρίζουν

Τα ακουστικά ψείρες Fresh ‘n Rebel Flow είναι ίσως η πιο διακριτική πρόταση της ολλανδικής εταιρείας, με απλό σχεδιασμό και πολλές διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους είναι συνεχώς στο τρέξιμο και θέλουν να χειρίζονται τα ακουστικά τους με ευκολία, αφού το ενσωματωμένο χειριστήριό τους επιτρέπει τη γρήγορη μετάβαση από τη μουσική σε τηλεφωνικές κλήσεις και το αντίστροφο.

Όσοι ψάχνουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο θέμα της μουσικής εν κινήσει, η κατηγορία των headsets είναι ο αναπόφευκτος δρόμος. Μια πολύ δυνατή πρόταση της Fresh n’ Rebel είναι το Clam ANC, ένα σετ ακουστικών κεφαλής που καλύπτει με βολικό τρόπο το αυτί σου, απενεργοποιώντας εξωτερικούς θορύβους. Αυτό το επιτυγχάνει με την τεχνολογία Active Noise Cancelling, ενώ σε συνδυασμό με το Qualcomm aptX σου προσφέρει βέλτιστη ποιότητα ακρόασης, είτε ακούς την αγαπημένη σου μουσική, είτε κάποιο podcast. Τα Fresh ‘n Rebel Clam ANC είναι ασύρματα σετ ακουστικών κεφαλής που έρχονται παρέα με καλώδιο ώστε να τα μετατρέψεις σε ενσύρματα σε περίπτωση που ξεμείνεις από μπαταρία.

 

 

Για τους απαιτητικότερους όμως έρχεται το Fresh ‘n Rebel Clam Elite, η ναυαρχίδα της εταιρείας με πολλαπλές επιπρόσθετες λειτουργίες που προσδίδουν μια μοναδική ευελιξία στον τρόπο χρήσης τους. Εκτός από την τεχνολογία Active Noise Cancelling που απομονώνει εξωτερικούς περισπασμούς, το Clam Elite έρχεται με τις λειτουργίες Ambient Sound και Personal Sound. Το Ambient Sound αντιστρέφει τη δράση του Active Noise Cancelling: επιτρέπει στους εξωτερικούς ήχους να εισχωρήσουν ώστε να έχεις αντίληψη για το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, εξακολουθώντας να ακούς τη μουσική που αγαπάς, σε μια πλήρη εξισορρόπηση. Το Personal Sound σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις τις δικές σου εξατομικευμένες ρυθμίσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου στον ήχο που θέλεις να λαμβάνεις από τα ακουστικά σου. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα πλήκτρα αφής που διαθέτει, αφαιρώντας πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη για χρήση συμβατικών πλήκτρων κατά τη διάρκεια των ακροάσεων. Φυσικά, όπως και το Clam ANC, το Clam Elite έρχεται με το δικό του καλώδιο μετατροπής σε ενσύρματη χρήση σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία του. Πράγμα δύσκολο βέβαια, μια και η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως και μια ολόκληρη εβδομάδα!

Όσοι αναπολούν τα παλιά και αγαπούν το retro, η Fresh ‘n Rebel προνοεί με το headphone Cult. Τα πιο vintage ακουστικά κεφαλής της εταιρείας έρχονται με περισσότερο παραδοσιακό σχεδιασμό, μαλακό vegan δέρμα στα μαξιλαράκια των ακουστικών του και έως 25 ώρες συνεχόμενης χρήσης με μια μόνο φόρτιση. Εννοείται πως και τα Fresh ‘n Rebel Cult έρχονται με το δικό τους καλώδιο σύνδεσης με την αγαπημένη σου συσκευή.

 

 

Μουσική για όλη την παρέα με κομψά φορητά ηχεία

Στη συλλογή της Fresh ‘n Rebel βρίσκουμε μερικά από τα πιο ελκυστικά ηχεία της αγοράς, με κομψό σχεδιασμό και τους χαρακτηριστικούς χρωματισμούς που τραβούν τα βλέμματα. Το Rockbox Bold XS μπορεί να αντισταθεί στις πιτσιλιές, κάτι που θα απαλείψει κάθε φόβο συμπερίληψής του στα πράγματα που θα πάρεις μαζί στην παραλία αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να προσφέρει 20 ώρες ασταμάτητης μουσικής, όπως και να συνδεθεί με ένα ακόμα Bold XS ώστε εσύ και η παρέα σου να απολαύσετε πραγματικό surround ήχο.

Το περισσότερο τετραγωνισμένο Rockbox Bold S είναι πλήρως αδιάβροχο, οπότε αν θέλεις να ακούς μουσική ενώ ξαπλώνεις στο φουσκωτό σου μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα, είναι η καλύτερη επιλογή. Το Bold S μπορεί να παίζει μουσική για 12 ώρες με μια φόρτιση, αλλά και να συνδεθεί με ένα ακόμα Bold S.

To Fresh ‘n Rebel Soul είναι το δυνατότερο ηχείο της ολλανδικής εταιρείας. Έχει τον πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό με τη δυνατότητα να στέκεται όρθιο, αλλά και την καλύτερη ποιότητα ήχου από κάθε άλλη πρόταση της Fresh ‘n Rebel. Το μπάσο του είναι εντυπωσιακό και μπορείς κυριολεκτικά να το νιώσεις ακόμα και σε ακροάσεις με χαμηλή ένταση ήχου. Το Soul έχει μπαταρία που αντέχει έως και 15 ώρες και είναι αδιάβροχο με τις πιτσιλιές. Φυσικά, όπως και με τα άλλα δύο ηχεία της εταιρείας που αναφέραμε, το Soul σου δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσεις με ένα ακόμα ηχείο.

 

Fresh ‘n Rebel ‘n summer parties everyday

Όπως θα κατάλαβες ήδη, η Fresh ‘n Rebel προνοεί και σου προσφέρει πολλές έξυπνες επιλογές για κάθε ώρα και στιγμή που χρειάζεται την αγαπημένη σου μουσική. Μπορείς λοιπόν να βρεις την ιδανικότερη λύση για ‘σένα και να… εξοπλιστείς ανάλογα ώστε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τύπου περιπέτεια το καλοκαίρι του 2022. Το σίγουρο είναι πως εσύ και η παρέα σου θα βρείτε έναν πολύ καλό σύντροφο για τις μουσικές σας απολαύσεις εντός ή εκτός σπιτιού. Και ειδικά στην παραλία!

Μπορείς να δεις ακόμη