Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash ήρθαν για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη!

by Aggeliki Tsoukana

Υπάρχουν πολλά πλυντήρια πιάτων για να επιλέξεις. Η επιλογή του ιδανικού για σένα ίσως φαντάζει δύσκολη όταν υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία. Η LG όμως έρχεται να κάνει τη διαφορά με μία καινούρια αλλά και καινοτόμα σειρά πλυντηρίων πιάτων που ξεχωρίζουν τόσο στη λειτουργικότητά τους όσο και στον σχεδιασμό τους.

 

 

Κομψότητα και στυλ στην κουζίνα σου με ένα πλυντήριο LG QuadWash

Στην κουζίνα χτυπά η καρδιά του σπιτιού σου και είναι αναμενόμενο να θέλεις όλα να λειτουργούν ρολόι. Πέρα όμως από το πρακτικό μέρος, θέλεις να νιώθεις όμορφα και άνετα στον χώρο όπου περνάς αρκετές ώρες την ημέρα.

Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash προσθέτουν μια πινελιά στυλ στην κουζίνα σου αναβαθμίζοντας τον χώρο σου. Έχουν δυνατότητα ημιεντοιχισμού, ώστε να εντάσσονται αρμονικά στο σύνολο και να ταιριάζουν με κάθε στυλ κουζίνας.

 

Τεχνολογία QuadWash™  για ακόμα πιο αποτελεσματικό και γρήγορο πλύσιμο

Η τεχνολογία Quadwash δίνει τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό χάρη στους ειδικούς βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης, οι οποίοι κινούνται μπρος και πίσω σε όλη τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Έτσι τα σκεύη πλένονται εξίσου αποτελεσματικά, σε όποιο σημείο του καλαθιού και αν τα τοποθετήσεις. Επιπλέον, οι ψεκαστήρες υψηλής πίεσης εξασφαλίζουν τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δύσκολων λεκέδων και των ξεραμένων υπολειμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται αρκετός χρόνος σε κάθε κύκλο πλυσίματος.

 

 

TrueSteam™ για άψογο καθαρισμό και απολύμανση

Ίσως ήδη γνωρίζεις την καθαριστική αξία του ατμού από άλλες οικιακές συσκευές. Η LG όμως τον ενσωμάτωσε και στα πλυντήρια πιάτων. Η σειρά QuadWash διαθέτοντας την τεχνολογία TrueSteam™ προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε βάθος εξοντώνοντας με τη δύναμη του ατμού τους μικροοργανισμούς από τα σκεύη. Παράλληλα μειώνει σημαντικά τις κηλίδες νερού. Έτσι τα οικιακά σου σκεύη θα είναι πραγματικά καθαρά και πιο αστραφτερά από ποτέ.

 

 

Απόλυτη εργονομία με την τεχνολογία EasyRack™ Plus

Επειδή κάθε πλύση είναι διαφορετική, θέλεις το πλυντήριό σου να προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες σου. Τώρα, οι σχάρες του πλυντηρίου σου ρυθμίζονται ευκολότερα με την τεχνολογία EasyRack™ Plus. Ακόμα, με την επιπρόσθετη 3η σχάρα μπορεί να ρυθμιστεί ακόμα πιο αποτελεσματικά η χωρητικότητά του ώστε να χωρέσει οποιοδήποτε σκεύος ανεξαρτήτως μεγέθους, όπως κατσαρόλες και ταψιά.

 

 

Με κινητήρα Inverter Direct Drive  για αθόρυβη λειτουργία

Τα νέα πλυντήρια LG QuadWash είναι αθόρυβα χάρη στον κινητήρα Inverter Direct Drive ο οποίος μάλιστα υποστηρίζεται από δεκαετή εγγύηση. Έτσι μπορείς να προγραμματίσεις την πλύση ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας και να εκμεταλλευτείς το φθηνότερο νυχτερινό τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Απόλυτος έλεγχος με την εφαρμογή ThinQ

Αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίζεις το πρόγραμμα πλυσίματος του πλυντηρίου και τις λειτουργίες καθαρισμού του μέσω smartphone με την εφαρμογή ThinQ. Tο LG ThinQ αξιοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής Google Assistant για να προσφέρει τον πιο πρακτικό τρόπο σύνδεσης των χρηστών με τις συσκευές ThinQ.

Μπορείς να δεις ακόμη