Gameathlon Winter 2020: Η μεγαλύτερη γιορτή του gaming!

by K Admin

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου -ΤΑΕ ΚWON DO το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το μεγαλύτερο χειμερινό gaming event της χώρας, Gameathlon Winter 2020.

 

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση που συγκέντρωσε περισσότερους από 25 χιλιάδες επισκέπτες και 4,5 χιλιάδες συμμετοχές στα τουρνουά, το Gameathlon Winter powered by Sprite ένωσε όλους τους gamers σε ένα ανεπανάληπτο διήμερο γεμάτο παιχνίδι, τεχνολογία, ατελείωτες μάχες, φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και αμέτρητες εκπλήξεις. Η παρουσία επίσης πολλών διασημοτήτων από τον χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής, πολλών youtubers, influencers, streamers και cosplayers έδωσαν ρυθμό και πρόσθετο χρώμα στην εκπληκτική εκδήλωση.

 

Εμείς, ως retail partner της εκδήλωσης είχαμε δυναμική παρουσία, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο racing tournament F1 με κονσόλες PS4 και τιμονιέρες Logitech, τουρνουά Fortnite με gaming laptops από τις εταιρείες ACER, ASUS και DELL σε συνδυασμό με gaming αξεσουάρ, την παρουσίαση του νέου  αποκλειστικού Brand ADX στα αξεσουάρ και περιφερειακά για gaming αλλά και με τα εντυπωσιακά από άποψη ισχύος και εμφάνισης Infinity Gear PCs με τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα μοναδικά συστήματα υδρόψυξης και τα ασυμβίβαστα cases.

Στα πλαίσια της παρουσίας μας και των δρώμενων του διημέρου προσφέραμε πολλές εκπλήξεις και δώρα στους παρευρισκόμενους αλλά και τη δυνατότητα να αποκτήσουν gaming αξεσουάρ σε ανεπανάληπτες τιμές.

 

 

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το Gameathlon

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη