Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας, με μουσική στη διαπασών!

by K-Admin 1

 

Φαντάσου να ξυπνάς το πρωί με το αγαπημένο σου άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ήχου της κρεβατοκάμαράς σου. Πηγαίνοντας στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους, η μουσική σε ακολουθεί μέσα από ένα διαφορετικό ηχείο. Αν πάλι, είσαι από εκείνους που θέλουν διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο, με τα Bluetooth ηχεία μπορείς! Γιατί είναι εδώ, για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και μελωδική!

Μάλιστα, με μία ευρεία γκάμα από premium ηχεία καταξιωμένων κατασκευαστών, όπως οι Bowers & Wilkins, Technics και Bang & Olufsen, είσαι σε θέση να «στήσεις» το απόλυτο πολυζωνικό σύστημα ήχου, γνωστό και ως Multiroom Audio.

Είτε «στήνεις» από την αρχή ένα premium σύστημα multiroom, είτε απλά θέλεις να αναβαθμίσεις την εμπειρία ήχου στο σπίτι σου, εδώ θα βρεις τα κατάλληλα για σένα Bluetooth ηχεία.

 

 

Ανακάλυψε κορυφαία ευελιξία στον ήχο

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κάποτε, η βασική πηγή ήχου ήταν ένα ραδιοκασετόφωνο, κάποιο CD player, μεμονωμένο ή ως μέρος στερεοφωνικού συστήματος κ.λπ. Σήμερα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις ασύρματα το smartphone ή το tablet σου με ένα φορητό ηχείο Bluetooth και να μετακινείσαι μέσα στο σπίτι, ακούγοντας μουσική σε όποιο σημείο θέλεις.

Σου αρέσει, για παράδειγμα, όταν μαγειρεύεις να ακούς μουσική, audiobooks ή podcasts; Τα «οικιακά» σου ηχεία μπορεί να είναι ιδανικά για μουσική, αλλά το σύστημα ήχου ίσως να μην «διαβάζει» audiobooks ή podcasts, αν δεν χρησιμοποιήσεις USB stick ή CD. Μπορεί επίσης να θέλεις η μουσική που ακούς να περιορίζεται στην κουζίνα και όχι σε όλο το σπίτι.

Ναι, υπάρχει και η λύση των ακουστικών, αλλά τι γίνεται με το καλώδιο που μπορεί να θέλει να κάνει «βουτιά» σε καμιά σάλτσα, ή να μπερδευτεί σε κάποιο σκεύος; Ακόμα κι αν έχεις ασύρματα ακουστικά, πώς θα ακούσεις τη χύτρα που βράζει, ή τον χρονοδιακόπτη; Αντίθετα, το ηχείο Bluetooth είναι μικρό, ελαφρύ και βολικό για να τοποθετηθεί στον πάγκο της κουζίνας σου και να συνδεθεί ασύρματα με το smartphone σου. Επιπλέον, έχεις πλήρη πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη σου, όπως iTunes, Spotify κ.λπ. και τις λίστες αναπαραγωγής σου, κάτι που δεν σου προσφέρει το στερεοφωνικό σου.

Και κάτι ακόμα (σε περίπτωση που ακόμα το σκέφτεσαι), ένα ηχείο Bluetooth είναι σούπερ φορητό, αφού μπορείς να το μεταφέρεις μαζί σου στο γκαράζ, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι. Αν ψάχνεις ένα μικρό αλλά ποιοτικό φορητό ηχείο Bluetooth, που ακούγεται εξαιρετικά, ρίξε μια ματιά στα πολύ οικονομικά φορητά ηχεία της σειράς JBL GO.

 

 

«Γέμισε» το σπίτι… μουσική!

Απόβαλε το άγχος της καθημερινότητας με την αγαπημένη σου μουσική, ή ικανοποίησε κάθε μουσικό γούστο με διαφορετικά τραγούδια σε ξεχωριστά δωμάτια και με διαφορετική ένταση σε κάθε χώρο, με ένα πλήρες πολυζωνικό σύστημα ήχου.

Ένα τέτοιο σύστημα αποτελείται από ένα ή περισσότερα ηχεία, ώστε να ακούς μουσική σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth, η μουσική μπορεί να προέρχεται από τις ψηφιακές σου συλλογές ή από το διαδίκτυο και μπορείς να τη διαχειρίζεσαι από το tablet ή το smartphone, ή ακόμα και με τον ήχο της φωνής σου, αφού πολλές προτάσεις είναι συμβατές και με voice assistants ή και smart speakers, όπως το Google Home mini, Amazon Echo κ.ά. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Bowers & Wilkins Formation Home app σου επιτρέπει να συνδέσεις τα Bluetooth ηχεία σου με τον βοηθό φωνής της Amazon, Alexa.

Σου… ήρθε να «στείλεις» το αγαπημένο σου τραγούδι σε ολόκληρο το σπίτι ή να επιλέξεις διαφορετικό τραγούδι/playlist για κάθε δωμάτιο; Τώρα, μπορείς να μεταδώσεις μουσική από υπηρεσίες όπως Apple Music, Spotify κ.ά., να παίζεις τη δική σου μουσική από το laptop ή να κάνεις streaming απευθείας από το smartphone ή το tablet σου.

Μπορείς, επίσης, να εξοπλιστείς με ένα κύριο σύστημα ήχου για το σαλόνι, ένα ηχείο για το υπνοδωμάτιο και δύο ασύρματα ηχεία για άλλους χώρους του σπιτιού (κουζίνα και παιδικό δωμάτιο, για παράδειγμα). Μπορείς και να τα χρησιμοποιήσεις ως στερεοφωνικά ζεύγη. Πολλές προτάσεις υποστηρίζουν στερεοφωνική σύζευξη και Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τα συνδέσεις στο ασύρματο οικιακό σου δίκτυο και να τα ελέγχεις όλα από μία εφαρμογή στο κινητό σου.

 

 

Premium ήχος στα μέτρα σου

Βάλε στους χώρους του σπιτιού που επιθυμείς από ένα premium Bluetooth ηχείο, όπως το Bowers & Wilkins Formation Wedge και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με ήχο ανώτατης ποιότητας. Άκου μουσική από τις ψηφιακές σου συλλογές ή από streaming μουσικές υπηρεσίες, όπως το Spotify και διαχειρίσου τις playlists σου από το tablet ή το smartphone σου, μέσω ασύρματης σύνδεσης.

Εάν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, αλλά και τη δυνατότητα να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι σε ολόκληρο το σπίτι ή ακόμα και διαφορετικό τραγούδι για κάθε δωμάτιο, μπορείς να συνδυάσεις ένα μεγάλο Bluetooth ηχείο, όπως το Technics Ottava S SC-C30, με ένα μικρότερο, πιο φορητό ασύρματο ηχείο, όπως το Bang & Olufsen Beoplay A1 Natural. Για παράδειγμα, το πρώτο θα έχει κεντρική θέση στο σαλόνι σου, ενώ το δεύτερο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα άλλο, μικρότερο δωμάτιο ή και να το παίρνεις μαζί σου για τις outdoor δραστηριότητές σου, αφού είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές και στη σκόνη.

Με προτάσεις όπως το Bowers & Wilkins Formation Flex μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ζεύγος ή και να τα συγχρονίσεις με άλλα ηχεία της ίδιας σειράς, για να φτιάξεις το τέλειο οικιακό ηχοσύστημα. Συνδύασέ το με ένα subwoofer, όπως το Bowers & Wilkins Formation Bass και απόλαυσε surround ήχο.

Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μετακινήσεις τα ηχεία ανάλογα με το πώς θέλεις να διαχέεται ο ήχος σε κάθε δωμάτιο. Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη hub, καθώς τα ηχεία λειτουργούν ανεξάρτητα και μπορείς απλά να τα αντιστοιχήσεις κάθε φορά που προσθέτεις ένα νέο ηχείο στον εξοπλισμό σου. Αν πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση, χρησιμοποίησε την αντίστοιχη εφαρμογή μέσω της φορητής συσκευής σου.

Σου αρέσει να ακούς όλη μέρα μουσική; Τότε θα ξετρελαθείς μόλις βρεις τον ιδανικό για σένα τρόπο να την ακούς στη διαπασών, χωρίς να χάσεις ούτε νότα!

Η τεχνολογία, δύναμή σου. Η μουσική, έμπνευσή σου. Βρες την τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη (και πιο μελωδική)!

 

Μπορείς να δεις ακόμη