Γιορτή του πατέρα. Μια μέρα παρέα με τον σούπερ ήρωά σου

by Zikou Stella

Θέλεις να γίνεις σούπερ ήρωας; Να πετάς, να έχεις αόρατες δυνάμεις ή ίσως ακόμη και να αντιμετωπίζεις κακοποιούς με λέιζερ από τα μάτια σου; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά τα περισσότερα παιδιά είχαν τέτοιες φαντασιώσεις. Και όλα αυτά χάρη στους πατέρες τους που σήμερα 18 Ιουνίου έχουν την τιμητική τους!

Φυσικά, την ημέρα του Πατέρα δεν θα τη γιορτάσεις χρησιμοποιώντας υπερδυνάμεις, αλλά μην ανησυχείς! Βρες την πιο διασκεδαστική πλευρά της ζωής και χάρισέ του μια μέρα γεμάτη περιπέτεια και διασκέδαση με την καλύτερη παρέα. Εσένα!

Και αν δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι που θα ενθουσιάσει τον άνθρωπο που σε έμαθε πως να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, πώς να ρίξεις το πρώτο σου γκολ ή πώς να παίζεις στον υπολογιστή, εδώ θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

 

Τουρνουά gaming

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις την ημέρα με τον πατέρα σου από το να προσπαθήσει ο καθένας από εσάς να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στο αγαπημένο σας βιντεοπαιχνίδι. Σίγουρα θα ήθελες να τον εντυπωσιάσεις με τις ικανότητές σου στο Fortnite ή στο FIFA και σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πιο ενδιαφέρον αν ο αντίπαλός σου είναι εξίσου δυνατός! Και αν όμως ο πατέρας σου δεν είναι πολύ καλός στα βιντεοπαιχνίδια; Κανένα πρόβλημα! Το γέλιο είναι εξίσου σημαντικό.

 

 

Μια περιπετειώδης μέρα στη θάλασσα

Μια μέρα στη θάλασσα με τον πατέρα σου θα του δώσει την ευκαιρία να σου δείξει για άλλη μια φορά τις υπερδυνάμεις του. Και φυσικά δεν μιλάμε για άραγμα στην παραλία με ξαπλώστρα και καφέ κάτω από την ψάθινη ομπρέλα, αλλά για μια αξέχαστη μέρα γεμάτη περιπέτεια και δράση. Φορτώστε στο αυτοκίνητο τα kayak ή τα SUP σας, βρείτε μια απάνεμη παραλία και χαρείτε ο ένας την παρέα του άλλου κωπηλατώντας και συζητώντας.
Αν από την άλλη θέλεις να πας την περιπέτεια σε άλλο level, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την κατάδυση με τη βοήθεια ενός θαλάσσιου scooter. Βρες μια παραλία με πλούσιο βυθό και καταδύσου μαζί με τον πατέρα σου για να ανακαλύψετε μαζί τις ομορφιές που κρύβει η θάλασσα. Μην ξεχάσετε να βγάλετε υποβρύχιες selfie!

 

 

Ποδηλατάδα στην πόλη ή στη φύση

Ξεκινήστε από νωρίς με τα ηλεκτρικά σας ποδήλατα και ανακαλύψτε μαζί με τον πατέρα σου κρυμμένους θησαυρούς της πόλης σας, όπως παλιά δισκάδικα, μποέμ καφενεδάκια, και κρυμμένα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ξενάγησέ τον στα μοντέρνα στέκια που συχνάζεις με την παρέα σου και αν του αρέσει η ατμόσφαιρα κέρασέ τον ένα πιο contemporary ρόφημα που ίσως να μην έχει ξαναδοκιμάσει. Αν είναι λάτρης της φύσης «κέρνα» τον ποδηλατάδα στην εξοχή. Μια βόλτα στο βουνό, κατά μήκος της ακτογραμμής ή σε μια παραλίμνια περιοχή θα αναζωογονήσει και τους δύο και θα σας δώσει την ευκαιρία για όμορφες και χαλαρές συζητήσεις.

 

 

Ένα πάρτι για…πάρτη του

Ακόμα και αν ο μπαμπάς σου δεν είναι πολύ περιπετειώδης και τις χαρούμενες στιγμές προτιμά να τις περνά στο σπίτι παρέα με τους αγαπημένους του, μπορείς να βάλεις το χεράκι σου και να δώσεις έναν λίγο πιο χαρούμενο και γιορτινό τόνο στην ημέρα του. Ετοίμασε λοιπόν έναν μπουφέ για πάρτι, όπως εκείνον που ετοίμαζε εκείνος και η μητέρα σου για τα γενέθλιά σου όταν ήσουν παιδί. Βάλε την κρεπιέρα, τη βαφλιέρα και τη μηχανή ποπ κορν να δουλέψουν στο φουλ και ετοίμασε κάθε λογής συνδυασμούς, γλυκούς και αλμυρούς. Πρόσφερε φρέσκους χυμούς και αναψυκτικά, στόλισε με μπαλόνια, βάλε στο πικάπ να παίζει ο αγαπημένος του δίσκος και ζήστε όλοι μαζί οικογενειακές στιγμές που θα σας ξυπνήσουν χαρούμενες αναμνήσεις.

Μπορεί να μην φοράει κάπα αλλά ο μπαμπάς σου είναι o δικός σου σούπερ ήρωας! Ευχήσου του χρόνια πολλά και δείξε του ότι τον αγαπάς «Τo the moon and back»!

Μπορείς να δεις ακόμη