Γνωριμία με τα εντυπωσιακά True Wireless ακουστικά Huawei FreeBuds 4i

by K-Admin 1

Η Huawei κατάφερε να βελτιώσει τα ήδη εκπληκτικά κι επιτυχημένα ακουστικά Huawei FreeBuds 3i. Ο λόγος για τα νέα true wireless Huawei FreeBuds 4i, τα οποία έρχονται με μεγαλύτερη αυτονομία και με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ακόμα πιο ποιοτικό ήχο, σε κάθε περίσταση.

 

Επαναστατική τεχνολογία για εξαιρετική απόδοση ήχου

Η  πραγματική “δύναμη” των νέων Huawei FreeBuds 4i βρίσκεται στην επαναστατική τεχνολογία που κρύβεται στον πυρήνα τους. Έχοντας ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα μεγαλύτερα websites τεχνολογίας στον κόσμο, τα Huawei FreeBuds 4i ξεχωρίζουν όχι μόνο για την εξαιρετική απόδοση ήχου, αλλά και για τα νέα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να λειτουργούν με ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια.

Εξοπλισμένα με dual μικρόφωνα, τα νέα ακουστικά της εταιρείας καταφέρνουν να αναγνωρίζουν και τον παραμικρό θόρυβο. Έτσι, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι, στον δρόμο, ή στα ΜΜΜ, τα Huawei FreeBuds 4i αναγνωρίζουν το περιβάλλον και χρησιμοποιούν τη βέλτιστη μέθοδο noise cancelling για άριστη ποιότητα ήχου.

Επιπλέον με smart λειτουργίες όπως το Αwareness Mode, απογειώνουν πραγματικά την ακουστική εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αντιληφθούν προσωρινά τους θορύβους γύρω τους, όταν για παράδειγμα διασχίζουν έναν δρόμο, ή να ακούσουν τον συνομιλητή τους, όταν κάποιος τους απευθύνει τον λόγο ενόσω έχουν τα ακουστικά στα αυτιά τους.

 

 

Ποιότητα και άνεση

Τα Huawei FreeBuds 4i παρέχουν True Wireless Stereo (TWS) και έξυπνο dynamic active noise-cancellation (ANC), την ίδια στιγμή που διαθέτουν εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ design. Χάρη στον αεροδυναμικό τους σχεδιασμό, μειώνεται ο θόρυβος από τον αέρα, ενώ τα διπλα μικρόφωνα εξασφαλίζουν τέλεια σύλληψη ήχου. Παράλληλα, η ασύρματη συνδεσιμότητα συνδυάζεται με εργονομικά ακουστικά 10mm που εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί. Με άλλα λόγια, η Huawei έχει καταφέρει να πετύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης χαρίζοντας στυλ στον χρήστη.

 

 

Η διασκέδαση συνεχίζεται, όπου κι αν πας

Εντυπωσιακή είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των νέων ακουστικών της Huawei, για να μη σταματά ποτέ η διασκέδασή σου. Με μία πλήρη φόρτιση προσφέρουν έως και 5,5 ώρες ομιλίας (με το Noise Canceling ενεργό), αλλά και έως και 10 ώρες μουσικής αναπαραγωγής (με το Noise Canceling ανενεργό). Επιπλέον, υποστηρίζουν τάχιστη φόρτιση. Με 10 λεπτά φόρτιση, εξασφαλίζεις αυτονομία 4 ωρών.

 

 

Εύκολος έλεγχος, με φωνή ή με ένα άγγιγμα

Σύνδεσε τα FreeBuds 4i μέσω Bluetooth 5.2 με τη συσκευή σου και ξεκίνα αμέσως την επικοινωνία, αφού τώρα μπορείς να δίνεις και φωνητικές εντολές. Εναλλακτικά, μπορείς να ελέγχεις τις playlists σου, ή να απαντάς σε κλήσεις μέσω αφής, αλλά και από την εφαρμογή ΑΙ Life.

Τα νέα true wireless ακουστικά Huawei FreeBuds 4i είναι διαθέσιμα στο kotsovolos.gr. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματισμούς, κόκκινο, λευκό και μαύρο.

Μπορείς να δεις ακόμη