Γνώρισε τους «έξυπνους» θερμοσίφωνες Tesy Modeco Cloud!

 

Γίνεται το επίθετο «έξυπνος» να  βρίσκεται δίπλα από το ουσιαστικό «θερμοσίφωνας»;

Γίνεται, και θα καταλάβεις το γιατί μόλις γνωρίσεις  τους έξυπνους θερμοσίφωνες TESY που κάνουν τη διαφορά!

 

Τι είναι ένας έξυπνος θερμοσίφωνας;

Ο έξυπνος θερμοσίφωνας είναι μια επιτοίχια συσκευή που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και ζεσταίνει το νερό -κυρίως- για οικιακή χρήση κι έχεις τη δυνατότητα να τον ρυθμίζεις ακόμα κι απομακρυσμένα.

Η χωρητικότητά τους σε νερό κυμαίνεται από τα 80 έως τα 120 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο.

Θα τους βρεις σε 3 μοντέλα, που ουσιαστικά διαφέρουν μόνο ως προς την χωρητικότητά τους:

  1. Ο Tesy Modeco Cloud 80L
  2. O Tesy Modeco Cloud 100L
  3. O Tesy Modeco Cloud 120L

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σ’ όσους χρειάζονται γρήγορα, ή με προγραμματισμό ζεστό νερό -κυρίως- για τις οικιακές τους ανάγκες. Καλύπτει τις ανάγκες για ζεστό νερό για όλη την οικογένεια, για την καθαριότητα του σπιτιού και το πλύσιμο των πιάτων.

Ακόμα, αποτελεί ιδανική λύση για το εξοχικό σπίτι, ειδικά αν δεν υπάρχει άλλη εγκατάσταση για τη θέρμανση του νερού, αλλά και για το γραφείο.

 

Γιατί ξεχωρίζουν από τους άλλους θερμοσίφωνες;

Το κύριο σημείο στο οποίο οι έξυπνοι θερμοσίφωνες υπερτερούν έναντι των άλλων είναι η τεχνολογική καινοτομία της εφαρμογής TESY Cloud που επιτρέπει τη λειτουργία των συσκευών από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Το λογισμικό είναι ενσωματωμένο στις συσκευές με ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi η οποία συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού. Η εφαρμογή Tesy Cloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ οποιαδήποτε συσκευή με browser, ή από ένα smartphone/tablet με λειτουργικό σύστημα Android, ή iOS.

Έτσι, πανεύκολα και με σιγουριά μπορείς να προγραμματίσεις απομακρυσμένα την εκκίνηση της συσκευής για να βρεις ζεστό νερό με το που θα μπεις στο σπίτι.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

  • Θερμαίνουν το νερό εξαιρετικά γρήγορα. Έτσι, έχεις ζεστό τρεχούμενο νερό σε πρώτη ζήτηση.
  • Είναι οικονομικοί. Καταναλώνουν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τους κοινούς θερμοσίφωνες.
  • Είναι τεχνολογικά προηγμένοι. Διαθέτουν δηλαδή κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. Μερικά απ’ αυτά είναι:
  1. H τεχνολογία CrystalTech: Το δοχείο νερού είναι επικαλυμένο με ειδικό σμάλτο, πράγμα που διασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στον θερμοσίφωνα.
  2. Η απουσία θερμογέφυρας μεταξύ του κάδου και της πλάκας στερέωσης στον τοίχο που σε προστατεύει από έως 16% απώλεια ενέργειας.
  3. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Piston Effect που επιβραδύνει την μίξη κρύου με ζεστό νερό εξασφαλίζοντας 15% περισσότερο ζεστό νερό.
  4. Ο πίνακας ελέγχου είναι πολύ εύκολος στη χρήση, αφού διαθέτει LCD οθόνη αφής και παρέχει μόνιμα την απαραίτητη πληροφόρηση.

 

Πρόκειται, λοιπόν, για μια απλή αλλά πολύ χρήσιμη συσκευή που τα περισσότερα νοικοκυριά -τελικά- την έχουν ανάγκη.

 

Μπορείς να δεις ακόμη