God of War Ragnarök – δες το πρώτο trailer με ελληνική μεταγλώττιση

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To God of War του 2018 ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και ένας από τους καλύτερους τίτλους του PS4 συνολικά. Ταυτόχρονα, προχώρησε τη σειρά ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντάς μας ένα άλλο πρόσωπο του Kratos, τοποθετώντας δίπλα του τον γιο του, Atreus. Παράλληλα άλλαξε εντελώς και το σκηνικό, αφήνοντας πίσω την Ελλάδα και το Ελληνικό πάνθεον για χάρη του Νορβηγικού. Φυσικά, οι λογαριασμοί που άνοιξαν το δίδυμο Kratos-Atreus με τους βόρειους Θεούς, δε θα μπορούσαν να κλείσουν σε ένα παιχνίδι και η συνέχεια θα δοθεί στο PS5 και στο PS4, στο επερχόμενο God of War Ragnarök, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

Στο God of War Ragnarök οι δύο χαρακτήρες, θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι αναζήτησης του Νορβηγού θεού Tyr που θεωρείται νεκρός, σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου, το Ragnarök. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες gamers είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πλήρως μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, ενώ θα προσφέρει και δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων. Μάλιστα, για να προετοιμάσουν το έδαφος η Santa Monica Studio και το PlayStation Greece έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο μεταγλωττισμένο trailer.

 

 

Εσύ είσαι έτοιμος για να οδηγήσεις τους δύο ήρωες στη νίκη επί των Θεών;

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη