Google Play Pass: όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την υπηρεσία

by K-Admin 1

 

Με τόσες υπηρεσίες που έχει διαθέσιμες η Google είναι δύσκολο να θυμάται κανείς πόσες και ποιες είναι διαθέσιμες στην χώρα του. Σε κάθε περίπτωση η Google Play Pass είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές εβδομάδες και στη χώρα μας, οπότε αν έχεις απορίες για την υπηρεσία εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

 

Tι είναι η Google Play Pass

H Google Play Pass είναι μία συνδρομητική υπηρεσία η οποία σου δίνει πρόσβαση σε μια υψηλής ποιότητας, επιμελημένη συλλογή κλασικών παιχνιδιών όπως το Sonic the Hedgehog, καινούριων τίτλων όπως το The Almost Gone, βραβευμένων Indies όπως το Limbo και το Monument Valley 2 καθώς και σε πλήθος χρήσιμων εφαρμογων όπως η Photo Studio Pro, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς in-app purchases. Αυτή τη στιγμή ο κατάλογος των υποστηριζόμενων παιχνιδιών και εφαρμογών της υπηρεσίας αριθμεί περισσότερους από 550 τίτλους, ενώ εμπλουτίζεται με καινούριους κάθε μήνα.

 

 

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

H υπηρεσία κοστίζει €4,99 το μήνα ή €29,99 σε περίπτωση που επιλέξεις ετήσια συνδρομή, ενώ μπορείς να μοιραστείς τη συνδρομή σου με έως και 5 μέλη της οικογένειας. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τη χρησιμοποιήσεις υπάρχει δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης για ένα μήνα.

 

Είναι απαραίτητο να έχω συσκευή Android;

Ναι. Η υπηρεσία είναι συμβατή με Android smartphones και tablets τα οποία χρησιμοποιούν Android 4.4 ή νεότερο και διαθέτουν πρόσβαση στην έκδοση 16.6.25 ή νεότερη του Play Store, ενώ είναι απαραίτητη και η χρήση λογαριασμού Google για να μπορέσεις να κάνεις εγγραφή.

 

Που βρίσκω το Google Play Pass;

Αν και εφόσον έχεις συμβατή συσκευή το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις το Play Store, να επιλέξεις το Menu και από εκεί το Play Pass. Αν δεν έχεις συνδρομή θα μπορέσεις να κάνεις καινούρια ή αν έχεις ήδη να αποκτήσεις πρόσβαση στον κατάλογο.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη