Alienware 25 Gaming Monitor – AW2521H: για Gaming στα 360Hz

by K-Admin 1

 

Αν είσαι competitive PC gamer χρειάζεσαι ένα σύστημα το οποίο να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητές σου. Σε ένα τέτοιο σύστημα το τελευταίο που θέλεις είναι μία οθόνη που να είναι πιο αργή από σένα. Γι’ αυτό λοιπόν η Alienware σου προσφέρει την  AW2521H, την πιο γρήγορη gaming οθόνη που έχει βγάλει ποτέ η εταιρεία, με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης στα 360Hz.

 

 

Το gaming αρχίζει στα 360

Με πάνελ διαγωνίου 24,5 ίντσες, ανάλυσης Full HD και κυμαινόμενο ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 360Hz, το AW2521H θα γίνει το μυστικό σου όπλο στην πορεία για τη νίκη, με την τεχνολογία G-Sync της Nvidia να εξασφαλίζει πως όλα τα παιχνίδια θα απεικονίζονται ομαλά χωρίς ενοχλητικά σπασίματα, ενώ ο πραγματικός χρόνος απόκρισης του 1msec εξασφαλίζει ότι οι αντίπαλοί σου θα απεικονίζονται πεντακάθαρα στην οθόνη χωρίς το παραμικρό ghosting ή blurring, ώστε να έχεις τις ιδανικές συνθήκες για να πετυχαίνεις το ένα headshot μετά το άλλο.

 

 

Πες αντίο στο lag

Παράλληλα το AW2521H είναι εξοπλισμένο με το εργαλείο Reflex Latency Analyzer της Nvidia που σου επιτρέπει να συνδέσεις το gaming mouse στην οθόνη και να μετρήσεις το lag από την ώρα που θα κάνεις το όποιο κλικ μέχρι τη στιγμή που η εντολή σου εκτελείται επί της οθόνης, ώστε να ξέρεις όχι μόνο πόσο είναι το latency του mouse σου, αλλά και του συστήματος. Έτσι, θα κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης εξασφαλίζει ότι η οθόνη θα είναι πάντα στην ιδανική θερμοκρασία ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης.

 

 

Αληθινά χρώματα

Μέρος της εμπειρίας του gaming είναι και η σωστή απεικόνιση. Το IPS πάνελ του AW2521H εξασφαλίζει κορυφαία ευκρίνεια σε οποιαδήποτε γωνία, ενώ με κάλυψη του 99% του χρωματοχώρου sRGB μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η χρωματική ακρίβεια της οθόνης θα συναγωνίζεται τη δική σου στον έλεγχο του mouse.

Και επειδή δεν νοείται gaming monitor χωρίς φωτισμό RGB, το AW2521H διαθέτει την τεχνολογία AlienFX η οποία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις των LED φωτισμό του μπράτσου της βάσης στήριξης στα κατάλληλα χρώματα που να ταιριάζουν με το σύστημα σου ή ακόμα και στη δράση επί της οθόνης.

 

 

Η εργονομία της νίκης

Και επειδή δεν γίνεται να έχεις κορυφαία απόδοση και αντανακλαστικά αστραπή αν δεν έχεις τη σωστή στάση, η εργονομική βάση στήριξης της AW2521H σου προσφέρει δυνατότητα σωστής ρύθμισης του ύψους, της κλίσης και της περιστροφής του πάνελ σε κάθε άξονα, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να στηρίξεις την οθόνη στον τοίχο με το ειδικά σχεδιασμένο VESA mounting σύστημα.

Τέλος η AW2521H έχει borderless design για να μην αποσπά τίποτα την προσοχή σου πέρα από την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και για να χρησιμοποιήσεις περισσότερες από μία AW2521H στο gaming zone σου, ενώ για να έχεις τον μέγιστο δυνατό χώρο στο γραφείο σου ακόμα και τα πόδια της βάσης έχουν σχεδιαστεί με χαμηλό προφίλ ώστε να μπορούν να χωρέσουν ακόμα και κάτω από το πληκτρολόγιό σου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη