H Amazon Games απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του επόμενου Tomb Raider

by Aggeliki Tsoukana

Μία ακόμα σημαντική συμφωνία έκλεισε η Amazon, η οποία ενισχύει τη θέση της στη βιομηχανία του gaming, αφού όπως ανακοίνωσε η Crystal Dynamics το επόμενο παιχνίδι της σειράς Tomb Raider θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Amazon Games, η οποία θα είναι είναι υπεύθυνη για τη διανομή και την υποστήριξη του τίτλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό twitter του τίτλου, με την εταιρεία να γράφει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι η Crystal Dynamics, θα συνεργαστεί με την Amazon Games, για το επόμενο κεντρικό κεφάλαιο του Tomb Raider, το οποίο θα συνεχίσει τη single-player, multi-platform, story-driven ιστορία της Lara Croft. Η Amazon Games θα υποστηρίξει και θα κάνει τη διανομή του τίτλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

Παράλληλα ο Christoph Hartmann, VP της Amazon Games, δήλωσε: “Το Tomb Raider είναι ένα από τα πιο αγαπητά IP στη βιομηχανία της διασκέδασης. Στην Amazon Games είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την ταλαντούχα και πρωτοπόρα ομάδα της Crystal Dynamics, για να φέρουμε το επόμενο κεφάλαιο στην εποποιία της Lara Croft στους παίκτες σε όλο τον πλανήτη.”

Όπως φαντάζεσαι, ο νέος τίτλος βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια της ανάπτυξής του, επομένως αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες. Όμως το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει διατηρώντας την ίδια συνταγή, η οποία θα περιλαμβάνει εξερεύνηση, έξυπνους γρίφους και ποικιλία αντιπάλων, ενώ τονίζει ότι θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του reboot μέχρι σήμερα. Εμείς θα προσθέταμε ότι περιμένουμε σίγουρα και κορυφαία γραφικά, καθώς o τίτλος αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Unreal Engine 5.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη