H Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy Watch Active!

by K-Admin 1

https://www.youtube.com/watch?v=LRTqadjEkiQ

 

Η σειρά προϊόντων Samsung Galaxy είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Unpacked event της Samsung, με την κορεατική εταιρεία να παρουσιάζει μια πληθώρα νέων καινοτομιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον των έξυπνων φορητών συσκευών – ανάμεσα σε αυτές και το νέο έξυπνο ρολόι Galaxy Watch Active.

 

 

Αθλητικό ρολόι με premium χαρακτηριστικά

Το Galaxy Watch Active χαρακτηρίζεται για τον μινιμαλιστικό και ευέλικτο σχεδιασμό του, που υπόσχεται να βελτιώσει τη mobile εμπειρία των χρηστών. Διαθέτει δύο πλήκτρα στο πλάι, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές, και μία κομψή μεταλλική πρόσοψη που διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεταλλικά φινιρίσματα (μαύρο, ασημί, ροζ χρυσό και πράσινο), η οποία συνδυάζεται με ένα εύρος διαφορετικών επιλογών για σπορ λουράκι.

Κι επειδή μιλάμε για ένα έξυπνο ρολόι που απευθύνεται κυρίως σε δραστήριους χρήστες, η οθόνη του Watch Active προστατεύεται από Gorilla Glass, ενώ παρέχει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G.

Παρόλο που το Galaxy Watch Active έχει ελαφρώς μικρότερο footprint σε σχέση με τα υφιστάμενα Galaxy smartwatches (με 40mm watch face), η έγχρωμη οθόνη Super AMOLED 1,1 ιντσών (28,1 χιλιοστά) ανάλυσης 360 x 360 pixel, σε συνδυασμό με το προσωποποιημένο περιβάλλον χρήσης Tizen 4.0, προσφέρει άνετη πλοήγηση (για smartwatch) και εξατομικευμένη εμπειρία. Παράλληλα, με τις φωνητικές εντολές του Bixby, το Watch Active επιτρέπει την ολοκλήρωση εργασιών όπως αποστολή μηνυμάτων.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το νέο ρολόι της Samsung προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος δραστήριος χρήστης. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει WiFi 802.11n, Bluetooth 4.2, και A-GPS/GLONASS. Επιπλέον, είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS και επεκτείνει την συνδεδεμένη εμπειρία μέσω της απρόσκοπτης σύνδεσης με το οικοσύστημα Galaxy.

Στο εσωτερικό της συσκευής, ο διπύρηνος επεξεργαστής Exynos 9110 εναρμονίζεται με 768MB μνήμη RAM, 4GB εσωτερική μνήμη και μπαταρία 230mAh με υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης.

 

 

Πληθώρα λειτουργιών fitness

Το Galaxy Watch Active είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει προπόνηση σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση δραστηριότητας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου και διαθέτει δημοφιλείς λειτουργίες τρίτων, μεταξύ των οποίων οι Under Armour, Spotify και Strava.

Μια ακόμα νέα προσθήκη είναι και η παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης στο χέρι του χρήστη. Συγκεκριμένα, η ερευνητική εφαρμογή My BP Lab που αναπτύχθηκε από κοινού με το Πανεπιστήμιο San Francisco (UCSF) της Καλιφόρνια, κατεβαίνει απευθείας στο Galaxy Watch Active για έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και καλύτερη, καθημερινή παρακολούθηση της υγείας.

Το Galaxy Watch Active ακολουθεί περισσότερες από 39 αθλητικές δραστηριότητες του χρήστη καθώς ανιχνεύει αυτόματα το τρέξιμο, την ποδηλασία, την κωπηλασία, τη χρήση ελλειπτικού μηχανήματος ή τη δυναμική προπόνηση. Έτσι, κάθε χρήστης μπορεί να θέσει καθημερινούς στόχους και να παρακολουθεί την πρόοδό του. Επιπλέον, με την εφαρμογή Stress Tracker (Έλεγχος Άγχους) του Galaxy Watch Active, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τα επίπεδα του άγχους μέσα από ασκήσεις αναπνοής για μεγαλύτερη ισορροπία.

 

Μπορείς να δεις ακόμη