Αυτή είναι η νέα κάρτα γραφικών GeForce Nvidia GTX 1660 Ti

by K-Admin 1

 

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, η Nvidia ανακοίνωσε τη νέα κάρτα γραφικών GeForce GTX 1660 Ti.

Η Nvidia GTX 1660 Ti είναι η πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών της εταιρίας που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Turing και ανήκει στην οικογένεια προϊόντων GeForce. Είναι επίσης, η πρώτη Turing GPU που έρχεται χωρίς την τεχνολογία real-time ray tracing (που συναντάμε στις κάρτες γραφικών GeForce RTX), μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Nvidia που υπόσχεται ένα μοναδικό επίπεδο ρεαλισμού σε ό,τι αφορά το φωτισμό, τις αντανακλάσεις και τις σκιάσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τις παραδοσιακές τεχνικές rendering. Αυτό είναι και το σκεπτικό πίσω από την ονομασία της κάρτας σε GeForce GTX 16xx, αντί για GeForce RTX 20xx.

 

 

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα κάρτα γραφικών της Nvidia έχει κατασκευαστεί με την διαδικασία των 12nm και είναι εφοδιασμένη με 1.536 CUDA cores –αντί για RT και Tensor cores που συναντάμε στη σειρά RTX 20xx -, 96 texture units και με ταχύτητες ρολογιού έως 1770 MHz (boost). Διαθέτει 6 GB GDDR6 VRAM με 192-bit bus interface που αποδίδει έως και 12Gbps, παρέχοντας ένα εύρος ζώνης 288 GB/s.

Χάρη στην αρχιτεκτονική Turing, η Nvidia GTX 1660 Ti υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις από την GTX 1070 Ti, ενώ είναι έως και 30% ταχύτερη από την GTX 1060. Επιπλέον, η GeForce GTX 1660 Ti έρχεται με πιο προσιτό κόστος σε σχέση με την RTX 2060, κάτι που την καθιστά ιδανική πρόταση για τους gamers που αναζητούν μία σύγχρονη κάρτα γραφικών σε αρκετά προσιτή τιμή για να μπορούν να απολαμβάνουν όλους τους τελευταίους τίτλους σε ανάλυση 1080p με υψηλές λεπτομέρειες!

Μπορείς να βρεις αποκλειστικά στον Κωτσόβολο το νέο Infinity Gear Model R5 Ti με ενσωματωμένη τη νέα κάρτα γραφικών GeForce GTX 1660 Ti!

 

Μπορείς να δεις ακόμη