H Ubisoft ανακοίνωσε το remake του Splinter Cell και το πρώτο expansion του Assassin’s Creed Valhalla

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Βάζοντας τέλος στις φήμες των τελευταίων μηνών, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο παιχνίδι της σειράς Splinter Cell. Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο επίσημο site της γαλλικής εταιρίας, δεν πρόκειται για νέο κεφάλαιο, αλλά για remake του πρώτου παιχνιδιού που βρίσκεται υπό ανάπτυξη ήδη από το τμήμα της Ubisoft στο Toronto.

Το remake θα χρησιμοποιεί την Snowdrop Engine της εταιρείας, την ίδια μηχανή γραφικών δηλαδή που θα χρησιμοποιεί και το επερχόμενο παιχνίδι Avatar: Frontiers of Pandora, καθώς και ο επόμενος τίτλος Star Wars, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις σύγχρονα γραφικά με προηγμένα εφέ φωτισμού και σκιάσεων. Σε ότι αφορά το gameplay πάντως η Ubisoft σκοπεύει να διατηρήσει τη γραμμική σχεδίαση και δεν θα υπάρχουν open world στοιχεία όπως στα σύγχρονα παιχνίδια.

Πάντως σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις στελεχών της ομάδας ανάπτυξης το remake δεν θα περιοριστεί στα βελτιωμένα γραφικά, αλλά θα αξιοποιήσει τις εξελίξεις που έχουν γίνει από τότε στο animation, στην A.I., ακόμα και στον ήχο προκειμένου να προσφέρει ένα πιο immersive gameplay, σεβόμενοι την κληρονομιά του franchise και του original τίτλου.

 

 

Εκτός όμως από σένα που είσαι οπαδός του Sam, η Ubisoft είχε καλά νέα και για σένα που είσαι φανατικός της σειράς Assassin’s Creed, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το μεγαλύτερο expansion του Assassin’s Creed Valhalla. Με τίτλο Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, τo expansion θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, έναν χάρτη με μέγεθος περίπου το ένα τρίτο εκείνου της Αγγλίας από το main game και θα προσφέρει περισσότερες από 35 ώρες gameplay.

 

 

Σύμφωνα με την ιστορία του expansion εσύ ως o/η Eivor θα πρέπει να αποδεχτείς τη μοίρα σου ως Odin, προκειμένου να σώσεις τον γιο του, Baldr. Η περιπέτεια θα σε φέρει ως Odin στο Svartalfheim, ένα βασίλειο που κατοικείται από νάνους και βρίσκεται υπό πολιορκία. Μεταξύ των εχθρών που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις είναι οι Muspels, που βασίζονται στις δυνάμεις της φωτιάς, ενώ ο μεγάλος αντίπαλος θα είναι ο γίγαντας Surtr.

Το expansion του Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2022, για PC, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia και Amazon Luna.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη