Κυριακάτικο branch στο σπίτι με τις κατάλληλες συσκευές

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Κυριακή είναι αναμφισβήτητα μια πολύ καλή ευκαιρία για να απολαύσεις μαζί με το έτερον ήμισυ, την οικογένεια ή με τους φίλους σου ένα γεμάτο, απολαυστικό γεύμα. Το γνωστό πλέον, brunch. Η λέξη προέρχεται από τις λέξεις “breakfast” και “lunch” και σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, το γεύμα που συνδυάζει το πρωινό και το μεσημεριανό. Συνήθως σερβίρεται κατά τις 12:00 με 13:00.

Για να ετοιμάσεις ένα λουκούλειο brunch με διαφορετικές αλμυρές και γλυκιές επιλογές για τους αγαπημένους σου, θα πρέπει να έχεις εφοδιαστεί και με τις κατάλληλες συσκευές κουζίνας. Ευτυχώς, η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό σου παρέχοντάς σου όλες εκείνες τις μικρές συσκευές που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και κάθε δημιουργία σου ακόμη πιο απολαυστική.

 

Κουζινομηχανή, ένας σύμμαχος στην κουζίνα σου

Η κουζινομηχανή πρέπει να έχει περίοπτη θέση στον πάγκο της σύγχρονης κουζίνας, καθώς μπορεί να αντικαταστήσει τουλάχιστον 10 διαφορετικές συσκευές για την προετοιμασία γλυκών και αλμυρών συνταγών. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να δεχτούν πάνω από 30 διαφορετικά εξαρτήματα εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερες εργασίες στην κουζίνα. Μπορείς να επιλέξεις από μια πληθώρα εξαρτημάτων ανάλογα τις ανάγκες σου. Ετοίμασε μείγμα για τηγανίτες, κρέπες, muffins και ό,τι άλλο αγαπάς, μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 

Για τους λάτρεις της κρέπας

Αν θέλεις να φτιάχνεις τις δικές σου κρέπες (γλυκές ή αλμυρές) και να τις απολαμβάνεις γρήγορα και εύκολα στο σπίτι σου, μία κρεπιέρα είναι το απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σου. Ενώ η κουζινομηχανή ή το πολυμίξερ σου θα αναλάβει την παρασκευή βελούδινου και λείου χυλού για κρέπες, η κρεπιέρα «έρχεται» για να αναλάβει το ψήσιμο. Υπάρχουν κρεπιέρες οικιακής χρήστης όπως η κρεπιέρα R-2201, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις επαγγελματικές. Παρέχουν μεγάλη αντικολλητική επιφάνεια και υψηλή ισχύ, ώστε να παρασκευάζεις πεντανόστιμες σπιτικές κρέπες για σένα και τους αγαπημένους σου, στο λεπτό!

 

 

Οι καλύτερες βάφλες φτιάχνονται στο σπίτι

Η βάφλα αποτελεί ένα μοναδικό γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους ενώ από τη μυρωδιά της και μόνο είναι ικανή να προκαλέσει λιγούρα! Πλέον μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκό που συνδυάζεται εκρηκτικά με αλοιφή σοκολάτας, φρούτα, ξηρούς καρπούς, παγωτό και πολλά άλλα υλικά, με μία μοναδική συσκευή για βάφλες όπως είναι η βαφλιέρα 187 Party Time της Ariete. Εάν αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι ότι δε θα έλεγες όχι σε μια λαχταριστή βάφλα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις μία βαφλιέρα.

 

Συσκευές για muffins, cupcake και πολλά άλλα

Τα αλμυρά ή γλυκά muffins και cupcakes είναι αγαπημένο σνακ για μικρούς και μεγάλους. Εξοπλίσου με ένα Muffin Maker και απόλαυσε με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου φρέσκα σπιτικά Muffins και Cupcakes. Με τη συσκευή για Muffin & Cupcake 188 της Ariete θα έχεις πάντα λαχταριστές δημιουργίες με φρέσκα υλικά της επιλογής σου.

 

 

Ροφήματα για κάθε γούστο

Οι φρέσκοι χυμοί και τα smoothies είναι γευστικοί, δροσεροί κι ένας εύκολος τρόπος να καταναλώσεις την ιδανική ποσότητα των λαχανικών και των φρούτων που έχεις ανάγκη καθημερινά.

Προτίμησε ένα αποχυμωτή αργής σύνθλιψης όπως η πρόταση της Bosch MESM500W Αποχυμωτής Αργής Σύνθλιψης. Οι αποχυμωτές αργής σύνθλιψης χρησιμοποιούν χαμηλές στροφές ανά λεπτό για διατήρηση των βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων των φρούτων και των λαχανικών.

Μπορείς, επίσης, να αξιοποιήσεις ένα ραβδο-μπλέντερ για την παρασκευή δροσιστικών smoothies χρησιμοποιώντας φρούτα ή και λαχανικά της αρεσκείας σου.

 

Παρότρυνε οικογένεια και φίλους να συμμετέχουν στη διαδικασία

Προσκάλεσε στο σπίτι οικογένεια και φίλους για να δημιουργήσετε παρέα και να ανταλλάξετε νέες συνταγές. Τώρα γνωρίζεις πώς να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με τις κατάλληλες συσκευές, για να διοργανώσεις μια ακόμη ξεχωριστή συγκέντρωση με τους αγαπημένους σου!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ:ραβδομπλέντερ, αποχυμωτής, συσκευή για βάφλες, πολυμίξερ, κρεπιέρα, κουζινομηχανή.

Μπορείς να δεις ακόμη