Η συνδρομητική υπηρεσία της HP Instant Ink αλλάζει τα δεδομένα στις εκτυπώσεις!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η υπηρεσία Hp instant ink της HP αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των εκτυπώσεων και σου εξασφαλίζει το μελάνι ή τον γραφίτη που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις μηνιαίες σου ανάγκες.

 

 

Εξοικονόμηση χρημάτων

Με την εγγραφή σου στη μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία εκτυπώσεων της ΗΡ εξοικονομείς έως 70% μελάνι ή 50% γραφίτη και παράλληλα γλιτώνεις χρήματα χωρίς να ανησυχείς ότι θα ξεμείνεις, απλά αντικαθιστάς το μελάνι σου μέσα στην άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σου.

 

Προγράμματα για κάθε ανάγκη

Ανεξάρτητα με τον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνεις, η υπηρεσία Hp instant ink σου προσφέρει το κατάλληλο συνδρομητικό πλάνο που χρειάζεσαι για να μην ξεμείνεις ποτέ από μελάνι. Επίλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα μελάνης ή γραφίτη από 0.99 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τον αριθμό σελίδων που εκτυπώνεις, χωρίς ετήσια χρέωση, συμβόλαιο ή κάποια επιπλέον δέσμευση.

 

Δωρεάν παραλαβή στον χώρο σου

Μόλις η στάθμη από το μελάνι ή τον γραφίτη σου μειωθεί, έρχεται στον χώρο σου αυτόματα ένα νέο δοχείο, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Έτσι απαλλάσσεσαι από το άγχος να ξεμείνεις από μελάνι ή να πρέπει να το παραγγείλεις για να το αντικαταστήσεις έγκαιρα και απλά παραλαμβάνεις το καινούργιο δοχείο χωρίς χρέωση μεταφορικών.

 

 

Ευελιξία κάθε στιγμή

Όποιο πρόγραμμα και να επιλέξεις, μπορείς να το αλλάξεις ή και να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή, αν διαφοροποιηθούν οι ανάγκες σου. Παράλληλα, η ευελιξία συνεχίζεται και στον αριθμό σελίδων που τυπώνεις ανά μήνα. Αν εκτυπώσεις λιγότερες σελίδες, μπορείς να μεταφέρεις αυτόματα τον αριθμό σελίδων που δεν χρησιμοποίησες στον επόμενο μήνα. Αν πάλι χρειαστείς να εκτυπώσεις περισσότερες σελίδες από αυτές που περιλαμβάνει το πλάνου σου, μπορείς να εξασφαλίσεις ένα επιπρόσθετο σετ σελίδων με μόλις 1 ευρώ. Υπάρχει 100% ευελιξία σε όποιο προτεινόμενο πλάνο μελάνης ή γραφίτη επιλέξεις.

Η HP με την υπηρεσία instant ink πρωτοπορεί στον χώρο των εκτυπώσεων και μέσα από διαφορετικά ευέλικτα προγράμματα καλύπτει όλες τις ανάγκες για γραφίτη ή μελάνι σε κάθε γραφείο, επιχείρηση ή σπίτι.

Μπορείς να δεις ακόμη