Huawei P10 & P10 Plus: Αυτά είναι τα «Perfect Ten» της Huawei

by K-Admin 1

 

Huawei P10 & P10 Plus : Αυτό είναι το «Perfect Ten» της Huawei

Χτίζοντας στην πλούσια κληρονομιά της σειράς P, το Huawei P10 & P10 Plus αποτελεί ένα τέλειο μείγμα τεχνολογίας, κομψότητας, χρηστικότητας και επαναστατικών χαρακτηριστικών κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Επαναπροσδιορίζοντας το στυλ, την ομορφιά και την τεχνολογία

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο Huawei P10 είναι ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του, με μοναδική κομψή εμφάνιση, με κυρτό γυαλί 2.5D και μεταλλικό σώμα. Όλα αυτά ενώνονται απρόσκοπτα με την οθόνη αφής IPS-NEO LCD 5.1 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (πυκνότητα 432 ppi) και με προστασία Corning Gorilla Glass 5 που προστατεύει την οθόνη από γδαρσίματα και σε κάποιες περιπτώσεις, ραγίσματος από πτώσεις σε διάφορες επιφάνειες. Το Huawei P10 Plus  έρχεται με οθόνη IPS-NEO LCD 5.5 ιντσών και ανάλυση 1440 x 2560 pixels.

 

Νέοι πανίσχυροι φακοί και έξυπνες λειτουργίες κάμερας

Οι φωτογραφίες πορτραίτου με την κάμερα της Leica θα σου χαρίσουν τέλειο 3D lightning effect και απίστευτης ευκρίνειας μονόχρωμα πορτραίτα με τη χρήση του νέου Ασπρόμαυρου bokeh, προηγμένου2x Υβριδικού Ζουμ σε λειτουργία Micro‑shot. Η κάμερα πλέον περιλαμβάνει έναν αισθητήρα 12 Megapixel/ F2.2 RGB, ένα μονοχρωματικό αισθητήρα 20 Megapixel και εξελιγμένους αλγορίθμους εικόνας που εργάζονται από κοινού για να παράγουν εκπληκτικές φωτογραφίες.

Ο αισθητήρας RGB συλλαμβάνει απίστευτα ζωντανά χρώματα, ενώ ο μονοχρωματικός αισθητήρας αποτυπώνει περίπλοκες λεπτομέρειες και βάθος που ταιριάζουν με το φωτογραφικό στυλ της Leica. Όταν συνδυάζονται με την λειτουργία της Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας (OIS) του διπλού φακού και με την τεχνολογία διπλής κάμερας pixel binning, το Huawei P10 & P10 Plus αποκτά μια προηγμένη ικανότητα για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών. Τις selfies και τις video-κλήσεις αναλαμβάνει η μπροστινή κάμερα Leica με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel, η οποία υπόσχεται να απελευθερώσει την δημιουργικότητα σου!

 

 

 

Το πιο προσωπικό σύστημα ασφαλείας βρίσκεται στο smartphone σου

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Huawei P10 & P10 Plus παρουσιάζει απίστευτη ταχύτητα και μοναδική ακρίβεια. Μετά τη σάρωση του δακτυλικού σου αποτυπώματος, το κινητό σου μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο από εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το δάκτυλο σου στο σαρωτή που βρίσκεται στο πλήκτρο Home της πρόσοψης για να το απομνημονεύσει.

 

Ασφαλής μπαταρία με ταχύτερη φόρτιση

Το Huawei P10 & P10 Plus ενσωματώνουν μπαταρία υψηλής πυκνότητας 3200 mAh και 3750 mAh αντίστοιχα, με τη νέα τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης Supercharge, εξασφαλίζοντάς σου περισσότερο χρόνο για κλήσεις, συνδεσιμότητα, παιχνίδι και παρακολούθηση βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα ξεμείνεις από ενέργεια. Για παράδειγμα, σε λιγότερο από 30 λεπτά το κινητό σου έχει φορτιστεί κατά 50%, κάτι που σημαίνει επάρκεια μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα!

Η μπαταρία θέτει νέα στάνταρ στην τεχνολογία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της Super Safe 5-gate προστασία, που προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τάσης τους ρεύματος και της θερμοκρασίας εξαλείφοντας τους κινδύνους και προστατεύοντας τη ζωή της μπαταρίας.

 

 

 

Ισχυρή απόδοση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση

Στο εσωτερικό του Huawei P10 & P10 Plus συναντάμε το ισχυρότερο chipset που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Kirin 960, με «Machine Learning Algorithm» για γρήγορη και ομαλή εμπειρία ακόμα και μετά από 18 μήνες συνεχούς χρήσης. Ο Kirin 960 είναι εξοπλισμένος με συνολικά 8 πυρήνες (4 Cortex A73 2.4GHz + 4 Cortex A53 1.8GHz), τα γραφικά έχει αναλάβει η οκταπύρηνη Mali G71 GPU και όλη αυτή η μεγάλη επεξεργαστική ισχύς συμπληρώνεται από 4GB μνήμης RAM στο P10 και 6GB RAM στο P10 Plus για εκρηκτικές επιδόσεις.

Ο επεξεργαστής προσφέρει κορυφαία απόδοση multi-core, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 15%. Η GPU μπορεί να υπερηφανεύεται για 180% βελτίωση στις επιδόσεις και 40% βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Επιπλέον, με εσωτερική μνήμη 64 GB και αντίστοιχα 128GB θα αποθηκεύσεις άνετα όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές σου, ενώ, αν χρειάζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, το Huawei P10 & P10 Plus υποστηρίζει κάρτες microSD χωρητικότητας έως 256 GB.

 

Κορυφαία εμπειρία Android

Το Huawei P10 & P10 Plus «τρέχει» το νέο λειτουργικό της Google, Android 7.0 Nougat, με το γραφικό περιβάλλον EMUI 5.1 να κάνει τη διαφορά! Με το EMUI 5.1, το κινητό γίνεται πιο έξυπνο και αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου κατανοώντας τα πρότυπα συμπεριφοράς των χρηστών, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο θα έχουν πρόσβαση και σε μεγαλύτερους πόρους του συστήματος. Επιπλέον, στο νέο περιβάλλον χρήσης EMUI 5.1 ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει το πλήκτρο Home για διάφορες ενέργειες, όπως ένα άγγιγμα για Back, κράτημα για Home, σύρσιμο για task switch κ.ο.κ.

Η Huawei έχει συνδυάσει απρόσκοπτα τα καλύτερα στοιχεία στυλ και ανθεκτικότητας σε αυτή την συσκευή, προσφέροντας μια επαναστατική εμπειρία χρήσης.

 

Μπορείς να δεις ακόμη