Η Bethesda στην E3 2017: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις

by K-Admin 1

 

Τα επόμενα σχέδιά της, αποκάλυψε στην E3 η Bethesda, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς παιχνιδιών στον κόσμο.

H παρουσίαση της εταιρείας η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Internet, ξεκίνησε με δύο πολυαναμενόμενες εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που ετοιμάζει η εταιρεία αποκλειστικά για το σύστημα Vive της HTC. Η πρώτη είναι το Fallout VR, μια διαφορετική εκδοχή ενός από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, όπου καλείσαι να εξερευνήσεις τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθεσίες του παιχνιδιού αλλά και να ολοκληρώσεις ολόκληρο το single player mode σε VR. Μάλιστα η Bethesda έχει βελτιώσει κάποια από τα εργαλεία ελέγχου στα οποία έχει πρόσβαση ο παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολος ο χειρισμός τους με τα χειριστήρια του Vive.

 

https://youtu.be/jspdtha3t1k

 

Το δεύτερο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που γνωρίζουμε ότι ετοιμάζει η Bethesda είναι το Doom VFR όπου ο χρήστης θα μπορεί να «τηλεμεταφέρεται» μεταξύ διαφόρων σημείων του παιχνιδιού, όπου και θα είναι εφικτό το VR gaming αντιμετωπίζοντας τους γνωστούς δαίμονες. Δυστυχώς η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στην ημερομηνία κυκλοφορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, κάτι που δεν ισχύει όμως για το Fallout VR το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του τον προσεχή Οκτώβριο.

 

 

Στις 27 Οκτωβρίου, οι κάτοχοι PlayStation 4, Xbox One και Windows PC θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια του το νέο Wolfenstein ΙΙ: The New Colossus. Οι παίκτες καλούνται και πάλι να πάρουν μέρος σε ένα διαφορετικό 1961, όπου ως BJ Blazkowicz και πάλι, καλείσαι να πολεμήσεις μαζί με μια ομάδα μαχητών της αντίστασης, το ναζιστικό καθεστώς το οποίο έχει εγκαθιδρυθεί στην Αμερική.

Σίγουρα πάντως το 8λεπτο βίντεο με το οποίο προωθεί η Bethesda το νέο Wolfenstein είναι ένα από τα καλύτερα highlights της φετινής E3.

 

 

Άλλες ανακοινώσεις που ξεχώρισαν από την παρουσίαση της Bethesda είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της συνέχειας του The Evil Within, του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2014 ο Shinji Mikami και ξεχώρισε για το σκοτεινό χαρακτήρα και τις έντονες στιγμές θρίλερ που επεφύλασσε. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματισθεί καθόλου τυχαία την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

 

 

Ακόμα ο B.J. Blazkowicz του Wolfenstein είναι ο νέος χαρακτήρας στο Quake Champions ενώ το Dishonered 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με υπότιτλο “Death of the Outsider”. Τέλος η έκδοση του “The Elder Scrolls 5: Skyrim” για το Nintendo Switch θα υποστηρίζει τα γνωστά amiibo ενώ θα επιτρέπει στο χρήστη να μεταμορφωθεί σε Link.

 

https://youtu.be/_7980ZPK8Dg

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη