E3 2017: To Assassins Creed Origins γυρνά εκεί που ξεκίνησαν όλα

by K Admin

 

Αν και γνωρίζαμε από τη χθεσινή παρουσίαση της Microsoft, ότι ένα νέο Assassins Creed είναι στα σκαριά, η Ubisoft μας έδωσε σήμερα πολύ περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Windows 10 PC.

Με τη συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, το Assassins Creed επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην Αρχαία Αίγυπτο, χιλιάδες χρόνια ημερολογιακά πριν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Σύμφωνα με την ιστορία, στην Αρχαία Αίγυπτο ξεκίνησαν όλα για το στρατιωτικό-θρησκευτικό τάγμα των Ασασίνων.

Ο ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού είναι τεράστιος σύμφωνα με τη Ubisoft, με τον παίκτη να έρχεται αντιμέτωπος με Φαραώ, μούμιες και αρκετά επικίνδυνα ζώα, όλα στις μαγευτικές τοποθεσίες της Αρχαίας Αιγύπτου που περιλαμβάνει φυσικά τις Πυραμίδες της Γκίζας και όχι μόνο.

Η Ubisoft αγαπά το κοινό της γνωστής σειράς, και υπόσχεται σύντομα στο κανάλι της στο YouTube ένα 30λεπτο βίντεο όπου μπορούμε να πάρουμε μια αρκετά χορταστική γεύση από το gameplay του παιχνιδιού. Μέχρι τότε θα πρέπει να αποζημιωθούμε με το παρακάτω βίντεο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη