Η ετήσια έκθεση της Apple, WWDC 21, Live Event!

by K-Admin 1

 

Η ετήσια καθιερωμένη έκθεση της Apple, WWDC 21, βρίσκεται προ των πυλών και η φημολογία για τα νέα προϊόντα που πρόκειται να παρουσιάσει η εταιρία έχει φουντώσει. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple αναμένεται να εστιάσει τόσο σε νέο hardware όσο και σε Software Updates. Μεταξύ άλλων η εταιρία με έδρα το Cupertino αναμένεται να παρουσιάζει τη νεότερη έκδοση του M1 επεξεργαστή, τη νέα ανασχεδιασμένη σειρά Macbook Pro αλλα και τα νέα χαρακτηριστικά που πρόκειται να φέρει το iOS 15 σε κινητά και tablets.

Συγκεκριμένα, ο νέος επεξεργαστής με κωδική ονομασία “Μ1Χ” πρόκειται να αντικαταστήσει τη πρώτη γενιά “silicon” στα νεότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple ενώ αναμένεται να ανεβάσει τον αριθμό σε πυρήνες τόσο στη CPU όσο και στη GPU φτάνοντας τους 10 και 16 αντίστοιχα.

Ακόμα, ο νέος “Μ1Χ ” επεξεργαστής θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά μέσω των καινούργιων ανασχεδιασμένων Macbook Pro. Το μικρότερο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη 14” ίντσες ενώ το μεγαλύτερο με οθόνη 16” ίντσες. Και τα δυο νέα μοντέλα θα φέρουν επιλογές για περισσότερη μνήμη RAM που θα φτάνει τα 32GB ενώ πιθανή ειναι και η επιστροφή των θυρών HDMI, SD Card reader και Magsafe που αφαιρέθηκαν το 2016. Αλλαγές αναμένονται και στον εξωτερικό σχεδιασμό των Macbook Pro με στρογγυλεμένες άκρες και σκουρότερες επιλογές χρωμάτων.

Τέλος, μεγάλο κομμάτι της παρουσίασης θα αφιερωθεί στο software. To iOS 15 αναμένεται ότι θα γίνει διαθέσιμο για συσκευές iPhone 7 και νεότερες, θα φέρει ανανεωμένο σχεδιασμό στο Control Center αλλα και στην οθόνη κλειδώματος ενώ το iPadOS 15 θα φέρει την υποστήριξη widgets απο τα iPhones στα iPads.

Μέσα από μια live εκπομπή, από το εντυπωσιακό Apple Park στην Καλιφόρνια, τα στελέχη της Apple θα μας παρουσιάσουν για άλλη μια φορά κορυφαία τεχνολογία σε συνδυασμό με μοναδικό design.

Μείνε συντονισμένος και παρακολούθησε τη Δευτέρα 07/06 στις 20:00 το event live.

Μην το χάσεις!

 

Μπορείς να δεις ακόμη