Η εξοικονόμηση χώρου συναντά τις μοναδικές τεχνολογίες της LG

by Aggeliki Tsoukana

Η μεγάλη αξία και οι μοναδικές ευκολίες που παρέχει ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο σε ένα σύγχρονο νοικοκυριό είναι πλέον αποδεδειγμένες και αναμφισβήτητες. Έχοντας δύο πολύ χρήσιμες συσκευές σε μία, λύνεται αυτόματα το πρόβλημα χώρου, αφού τα περισσότερα σπίτια που επιθυμούν την αγορά ενός στεγνωτηρίου δεν έχουν τη δυνατότητα να το τοποθετήσουν σε ένα βολικό μέρος και περιορίζονται απλά στο πλυντήριο. Πλέον, η ευκολία που προσφέρουν τα πλυντήρια – στεγνωτήρια είναι τεράστια αφού μπορείς με το πάτημα ενός κουμπιού να έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα μόλις ανοίξεις την πόρτα της συσκευής.

 

 

Μεγάλη χωρητικότητα και μοναδικές λειτουργίες

Η LG έρχεται να συνδυάσει την παραπάνω ευκολία με τη μεγάλη χωρητικότητα και μια σειρά από μοναδικές τεχνολογίες που καθιστούν τη συγκεκριμένη διπλή συσκευή ακόμα πιο χρήσιμη και απαραίτητη.

Από τη μια λοιπόν, οι συσκευές της LG διαθέτουν χωρητικότητα που ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού, αφού τα 12 κιλά για πλύση και τα 8 κιλά για στέγνωμα καλύπτουν ακόμα και τις απαιτήσεις μιας μεγάλης οικογένειας. Από την άλλη, τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες απλοποιούν περαιτέρω τη χρήση, προστατεύουν την υγεία, φροντίζουν καλύτερα τα ρούχα και βελτιώνουν ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Παρακάτω θα δούμε μερικές από αυτές τις τεχνολογίες της LG που θα κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη.

 

Τεχνολογία ezDispense για αυτόματη δοσολογία

«Και τώρα πόσο απορρυπαντικό να βάλω ώστε να έχω τέλεια καθαριότητα, μεγαλύτερη οικονομία και καθόλου υπολείμματα μετά το ξέβγαλμα;». Η τεχνολογία ezDispense βάζει τέλος σε αυτόν τον πονοκέφαλο αφού καθορίζει αυτόματα τη δόση για να πετύχεις όλα τα παραπάνω και να έχεις ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο, ενώ πετυχαίνει το ίδιο και με το μαλακτικό.

Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις, αφού διαθέτεις ένα πλυντήριο της LG με τη συγκεκριμένη τεχνολογία (τη διαθέτουν επιλεγμένα μοντέλα) είναι να προσθέσεις απορρυπαντικό για πολλές πλύσεις και να αφήσεις τη συσκευή να σου προσφέρει ένα τέλειο και οικονομικό αποτέλεσμα. Κι αν θέλεις περισσότερες από τις 20 πλύσεις που έχεις στη διάθεσή σου, μπορείς να επεκτείνεις το δοχείο του απορρυπαντικού (μειώνοντας τον χώρο στο δοχείο μαλακτικού) και να φτάσεις στις 35 πλύσεις χωρίς να προσθέσεις καμία φορά.

 

Τεχνολογία Steam+ & Wrinkle Care

Με την τεχνολογία Steam+ και την επιλογή Wrinkle Care της LG, ο ατμός διεισδύει στα ρούχα μετά την πλύση και μειώνει τις ζάρες ακόμα και έως 30% κάνοντας το σιδέρωμα μια πολύ πιο απλή διαδικασία. Παράλληλα, ο ατμός επιτυγχάνει την καταπολέμηση της αλλεργίας κατά 99,9% αφού εξαφανίζει τα ακάρεα της σκόνης που αποτελούν βασική αιτία της.

 

 

Τεχνολογία TurboWash 360°

Η LG παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της που θέλει να ξοδεύεις λιγότερο χρόνο στις οικιακές εργασίες, όπως το πλύσιμο, και να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην ίδια σου τη ζωή περνώντας ευχάριστες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σου. Έτσι, με την τεχνολογία TurboWash 360° σου δίνει τη δυνατότητα να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα με το πλύσιμο των ρούχων χωρίς να θυσιάσεις κάτι στην απόδοση.

Για να το πετύχει αυτό, η τεχνολογία TurboWash 360° χρησιμοποιεί πίδακες νερού και απορρυπαντικού που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, σε 59 μόλις λεπτά μπορείς να έχεις πεντακάθαρα ρούχα, όπως θα έβγαιναν από έναν συμβατικό κύκλο πλυσίματος. Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναζητήσεις τη συγκεκριμένη τεχνολογία της LG σε επιλεγμένα μοντέλα της.

 

Τεχνολογία AI DD

Με την ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AI DD, η LG δίνει όλη την απαραίτητη φροντίδα που έχουν ανάγκη τα αγαπημένα σου ρούχα ώστε να τα απολαμβάνεις όπως τα αγόρασες, χωρίς φθορές, για πολύ καιρό. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει στις συσκευές της LG τη δυνατότητα όχι μόνο να ανιχνεύουν το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, ώστε να επιλέγονται αυτόματα οι βέλτιστες κινήσεις πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων.

Για να πετύχει το εξαιρετικό αποτέλεσμα, η τεχνολογία AI DD ανιχνεύει αρχικά το βάρος, μετά την απαλότητα του υφάσματος και στη συνέχεια κάνει χρήση της πλούσιας «βιβλιοθήκης» πλύσεων που διαθέτει χάρη σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από αμέτρητες πλύσεις και ρυθμίζει έτσι τις κατάλληλες παραμέτρους.

 

Μοτέρ Inverter Direct Drive

Τί θα ήταν όμως όλες αυτές οι μοναδικές τεχνολογίες χωρίς ένα αντίστοιχα μοναδικό μοτέρ που να βελτιώνει την απόδοση και την αντοχή, χωρίς θόρυβο και δονήσεις; Όλα αυτά τα πετυχαίνει το μοτέρ Inverter Direct Drive που χρησιμοποιεί διαφορετική κίνηση από τα συμβατικά πλυντήρια με ιμάντα και πολλαπλά μηχανικά μέρη ώστε να αυξάνεται η αντοχή, να εξαλείφονται οι κραδασμοί και να εξασφαλίζεται η ήσυχη λειτουργία. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την καλή ενεργειακή απόδοση και την εγγύηση 10 ετών που δίνει ειδικά για το μοτέρ η LG και έχεις όλα όσα αναζητούσες σε ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο.

Μπορείς να δεις ακόμη