Η Google ετοιμάζει το δικό της Pixel Tablet;

by Aggeliki Tsoukana

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο μέρες αφότου η Google αποκάλυψε τα νέα της κινητά Pixel 7 και Pixel 7 Pro, αλλά και το Pixel Watch, και φαίνεται ότι σχεδιάζει και δικό της τάμπλετ για κυκλοφορία μέσα στο 2023, το Pixel Tablet!

Για την ώρα, η εταιρεία δεν έχει διαρρεύσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά μας έχει δώσει μερικές πρώτες ειδήσεις, αλλά και επίσημες εικόνες. Έτσι, εμφανισιακά η συσκευή μοιάζει αρκετά με ένα iPad Air (ειδικά από μπροστά), ενώ το χρώμα είναι λευκό ή γκρι.

Ύστερα, από πλευράς hardware θα είναι σίγουρα εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Tensor G2 (όπως και τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro) και αναμένουμε και τα υπόλοιπα specs.

Επίσης, θα συνοδεύεται από ένα προαιρετικό αξεσουάρ το Charging Speaker Dock. Όπως φανερώνει και το όνομα, πρόκειται για (μαγνητική) βάση φόρτισης, που θα λειτουργεί και ως ηχείο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και παλαιότερα η Google είχε προσπαθήσει να μπει στην αγορά των τάμπλετ με το Pixel Slate (με λειτουργικό Chrome OS), το οποίο όμως ακύρωσε μερικούς μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του. Έτσι, για κάποια χρόνια έμεινε στάσιμη από πλευράς hardware στη σειρά smartphone Pixel, αλλά φαίνεται ότι η πανδημία έδωσε νέα ώθηση στη ζήτηση για tablets, κάτι που μάλλον η εταιρεία δεν μπορούσε πλέον να αγνοήσει.

Μπορείς να δεις ακόμη