Τηλεοπτική σειρά και νέο παιχνίδι Assassin’s Creed ετοιμάζει η Ubisoft με το Netflix

by Aggeliki Tsoukana

Εκτός από το Assassin’s Creed Mirage για το οποίο σου γράψαμε στο 7ήμερο του Gaming, τα πλάνα της Ubisoft για το δημοφιλές franchise δεν σταματούν εδώ. Ετοιμάσου λοιπόν να ζήσεις τις περιπέτειες των Ασσασίνων στη Smart TV σου, καθώς στα πλαίσια του Ubisoft Forward η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Netflix για τη δημιουργία τριών νέων σειρών εκ των οποίων η μία θα είναι live action.

 

 

Αυτή τη στιγμή οι δύο εταιρείες ψάχνουν για παραγωγό, με τους Jason Altman και Danielle Kreinik της Ubisoft Film & Television να έχουν τον ρόλο του executive producer. Εκτός από τη live action σειρά θα ακολουθήσουν και μία animated και μία anime παραγωγή.

Να σου θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Ubisoft να μεταφέρει το Assassin’s Creed ζωντανά, καθώς η πρώτη μεταφορά είχε πραγματοποιηθεί το 2016 με πρωταγωνιστή τότε τον Michael Fassbender, πρότζεκτ που δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία και που μέχρι και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική ταινία.

Ταυτόχρονα η εταιρεία αναπτύσσει και νέο παιχνίδι Assassin’s Creed, το οποίο θα είναι αποκλειστικό στο Netflix και δεν θα περιλαμβάνει διαφημίσεις ή in-app purchases. Να θυμίσουμε ότι η Ubisoft έχει δύο ακόμα παιχνίδια που ετοιμάζει για το Netflix, τα Valiant Hearts και το The Mighty Quest.

Το Valiant Hearts θα γίνει διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2023 και θα αποτελεί τη συνέχεια του Valiant Hearts: The Great War, από την ίδια ομάδα ανάπτυξης. Το δε Mighty Quest είναι προγραμματισμένο και αυτό για το 2023 και ο στόχος είναι να συνδυάζει hack-n-slash μάχες με roguelike στοιχεία.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη