Η LG πρωτοπορεί και στη σωστή συντήρηση των τροφίμων

by K-Admin 1

Αν και η LG έγινε πρωτίστως γνωστή και δημοφιλής λόγω των εξαιρετικών της προϊόντων στον χώρο των ηλεκτρονικών, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει εμβληματικές Οικιακές Συσκευές.

Μάλιστα, έχει αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της συγκεκριμένης αγοράς, αφού για άλλη μία φορά τα αξιόλογα, ανταγωνιστικά και οικονομικά της προϊόντα έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον καταναλωτών και ειδικών. Λογικό, αφού το συγκεκριμένο brand name είναι γνωστό και με μεγάλη βάση από φαν, αλλά ταυτόχρονα είναι και συνώνυμο της τεχνολογικής καινοτομίας και της εντυπωσιακής αξιοπιστίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η LG Electronics παρουσίασε τα νέα της μοντέλα ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών, μαζί με νέες πατενταρισμένες τεχνολογίες ώστε να διατηρείς τα τρόφιμα πιο φρέσκα σε κάθε περίπτωση!

 

Νέα μοντέλα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή

Τα νέα αυτά μοντέλα διακρίνονται για τον έξυπνο σχεδιασμό τους και τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον αποθηκευτικών χώρων. Διαθέτουν ευέλικτα ράφια, αλλά και εργονομικούς χώρους αποθήκευσης στην πόρτα, που τελικά εξασφαλίζουν συνολικά μεγαλύτερο χώρο για τρόφιμα και ευνοούν τη συντήρησή τους.

Ειδικότερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας NatureFresh™ εξασφαλίζεται ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο με οικονομικό μάλιστα τρόπο.

Επιπρόσθετα, με τη βοήθεια και άλλων πρότυπων λειτουργιών (τεχνολογίες LINEARCooling™ και DoorCooling⁺™) επιτυγχάνεται ακριβέστερος έλεγχος της θερμοκρασίας και ελαχιστοποιούνται οι όποιες διακυμάνσεις (μόνο κατά ±0,5℃ )! Την ίδια στιγμή είναι κατά 32% ταχύτερη η (αρμονική) ψύξη σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα, ενώ όλο αυτό επιτρέπει τη διατήρηση των τροφίμων για περισσότερο χρόνο.

 

 

Επιπλέον, οι νέες αυτές οικοσκευές διαθέτουν ειδικά ράφια για ξεχωριστή αποθήκευση ανάλογα με το είδος του τροφίμου, ενώ το  ράφι FRESHConverter™ δίνει τη δυνατότητα επιλογής της ιδανικής θερμοκρασίας για νωπά και ευαίσθητα προϊόντα, όπως είναι το κρέας, το ψάρι ή τα λαχανικά. Δηλαδή, όλες οι τροφές διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

Μάλιστα, αυτές οι τεχνολογίες αν συνδυαστούν με απλά γνωστά «κόλπα» και tips οδηγούν σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν αλείψεις το κρέας με λίγο λάδι μαγειρέματος και το τοποθετήσεις στο FRESHConverter™, καθυστερείς την οξείδωση και παρατείνεις αισθητά τον χρόνο αποθήκευσης!

Ύστερα, το ράφι FRESHBalancer™ βελτιστοποιεί τα επίπεδα υγρασίας με τη βοήθεια ενός κινούμενου διακόπτη. Άρα, η υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά σου είναι η ιδανική και τα τρόφιμα διατηρούν τη φρεσκάδα τους.

Να σημειωθεί ότι ειδικά τα φρούτα και τα λαχανικά συνετό είναι να πλένονται σχολαστικά πριν την αποθήκευση στο ψυγείο ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση μικροβίων και μικροοργανισμών. Ειδικότερα, κάποια λαχανικά (όπως είναι τα καρότα, τα αγγούρια και οι πιπεριές) μπορούν μετά το πλύσιμο να αποθηκευτούν μέσα σε ξεχωριστές σακούλες ώστε πάλι να διατηρηθούν για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα (πρωτίστως στο ράφι FRESHBalancer™).

Τέλος, ειδικά την περίοδο αυτή που οι περισσότεροι ξοδεύουμε περισσότερο καιρό στο σπίτι, ενώ αποφεύγουμε τις συχνές εξόδους σε καταστήματα ή σούπερ μάρκετ, η σωστή διαχείριση και συντήρηση των τροφίμων είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Πόσο μάλλον αν κάποιος έχει οικογένεια και θέλει το καλύτερο για τη διατροφή των μελών της!

 

Μπορείς να δεις ακόμη