Η LG στην έκθεση IFA 2022

by K-Admin 1

Εντυπωσιακό το περίπτερο της LG εδώ στην έκθεση IFA 2022 με πληθώρα λευκών και μαύρων συσκευών που ξεχωρίζουν τόσο από τις πρωτοποριακές καινοτομίες όσο και με την ιδιαίτερη σχεδιαστή τους αντίληψη. Η πιο μεγάλη οθόνη OLED του κόσμου, οθόνη gaming που μετατρέπεται σε curved από flat, ψυγείο που αλλάζει χρώματα αλλά και καθαριστής αέρα στο σχήμα τραπεζιού, ξεχώρισαν εδώ στο Βερολίνο.

 

LG G2 OLED EVO GALLERY EDITION 97”: Η μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου

 

 

 

Η μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου, η LG OLED evo Gallery Edition, μοντέλο 97G2 με εντυπωσιακή οθόνη 97″ για να προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες θέασης, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα του booth της LG, εδώ στην IFA 2022.

Διαθέτει την τεχνολογία OLED evo της εταιρείας,  επεξεργαστή α9 Gen5 AI και προηγμένους αλγόριθμους εικόνας για να προσφέρει ζωντανές εικόνες και σχεδίαση Gallery flush-to-the-wall προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα αναδείξει αμέσως τον χώρο σας σε μια πολυτελή οικιακή κινηματογραφική αίθουσα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα αγοράς , φέτος οι OLED τηλεοράσεις θα αντιπροσωπεύουν το 55% της ευρωπαϊκής αγοράς Premium τηλεοράσεων και το 66% έως το 2023. Η έκθεση προβλέπει επίσης ότι το 2022, οι παγκόσμιες αποστολές τηλεοράσεων άνω των 70 ιντσών θα φτάσουν περίπου τις 14,9 εκατομμύρια τεμάχια, αυξανόμενες σε σχεδόν 17,1 εκατομμύρια μονάδες το επόμενο έτος.

 

 

 

LG OLED Flex LX3: Η πρώτη εύκαμπτη OLED TV 42 ιντσών παγκοσμίως

 

 

Η καινοτομία στο αποκορύφωμά της, αυτό αντιπροσωπεύει η LG OLED Flex LX3 η πρώτη και μοναδική gaming οθόνη 42” με μηχανισμό που της επιτρέπει να γίνεται curved (κυρτή) ή να παραμένει επίπεδη (flat). Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον ιδανικό σχηματισμό καμπύλη ανάμεσα από είκοσι επίπεδα καμπυλότητας, για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

Μπορεί επίσης να πάρει κλίση έως και 10 μοίρες μπρος ή έως και 5 μοίρες από τον χρήστη και έχει ρυθμιζόμενο ύψος πάνω ή κάτω κατά 140 χιλιοστά, εγγυώμενη έτσι εργονομική άνεση για όσους θέλουν να κάθονται και για όσους τους αρέσει να γέρνουν πίσω.

Εκτός από τη ζωντανή ποιότητα εικόνας, που υποστηρίζεται από έξυπνο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen 5 και εξελιγμένους αλγόριθμους εικόνας, η LG OLED FLEX προσφέρει εξαιρετική άνεση στα μάτια χάρη στη super αντιανακλαστική επίστρωση (SAR) της LG η οποία συμβάλλει στη μείωση των οπτικών περισπασμών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν όλη τους την προσοχή σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.

 

LG MoodUP: Ψυγείο με πάνελ που αλλάζει χρώμα και παίζει μουσική!

Πώς θα σου φαινόταν ένα ψυγείο που δεν θα ήταν ούτε ασημί, ούτε λευκό, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει χρώματα σαν Χαμαιλέων ανάλογα με τη διάθεσή σου; Αυτό το ψυγείο υπάρχει και το δημιούργησε η LG. Ονομάζεται MoodUP και έρχεται μέσα από τη σειρά «Objet Collection» για να σου ανεβάσει τη διάθεση!

Το μοναδικό MoodUP ψυγείο είναι εξοπλισμένο με προηγμένη ψύξη και τεχνολογίες αιχμής για καλύτερη φρεσκάδα των τροφίμων και ξεχωρίζει στην κουζίνα, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για τις πόρτες LED και να παίξουν μουσική μέσω του ενσωματωμένου ηχείου!

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 22 χρώματα για το επάνω πάνελ της συσκευής και 19 χρώματα για το κάτω. Επίσης μπορούν να ακούσουν εξαιρετικό ήχο μέσω ενός ενσωματωμένου ηχείου που μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω Bluetooth με smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή.

 

LifeStyle Zone με σειρά επίπλων-συσκευών, Aero Furniture

Εκτός από τις τηλεοράσεις, οθόνες και το μοναδικό ψυγείο με LED, στο περίπτερο της LG ο επισκέπτης θα βρει τη Lifestyle Zone, όπου μπορεί να ανακαλύψει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών LG που μπορούν να «προσαρμοστούν» για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο ή προτίμηση.

Η Lifestyle Zone διαθέτει μια εντυπωσιακή βιτρίνα, που αναδεικνύει τις τελευταίες lifestyle λύσεις ήχου της LG, όπως το χαρακτηριστικό ασύρματο ηχείο LG XBOOM 360 και αποκλειστικά έπιπλα (σειρά Aero Furniture) και οικιακά αξεσουάρ από το κορυφαίο ολλανδικό brand Moooi.

To νέο εξελιγμένο και πολύ όμορφο Air Purifier καθαρίζει των αέρα σε 360 μοίρες και έχει το σχήμα του τραπεζιού για να ταιριάζει στο προσωπικό τους γούστο και στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

 

 

LG Styler ShoeCare: Βάλτε τα βρώμικα παπούτσια μέσα στο σπίτι!

Βρώμικα παπούτσια; Τώρα δεν χρειάζεται να τα αφήνεις έξω από το σπίτι. Βάλε τα μέσα και τοποθέτησέ τα στο LG Styler ShoeCare μια έξυπνη λύση φροντίδας παπουτσιών που θα τα καθαρίσει και θα τα αναζωογονήσει χάρη στην τεχνολογία ατμού TrueSteam της εταιρείας.

Διαθέτει 10 διαφορετικά προγράμματα για να διαλέξεις ανάλογα με το ύφασμα του παπουτσιού που σκοπό έχουν να απορροφούν την υγρασία και να βοηθούν στην απομάκρυνση των οσμών. Μπορεί να «ανανεώσει» έως και τέσσερα ζευγάρια παπουτσιών μέσα σε 37 λεπτά λειτουργώντας χαμηλά στα 35dB.

Είναι επίσης δυνατόν να φρεσκάρεις δύο ζευγάρια παπουτσιών με διαφορετικές ανάγκες φροντίδας υφασμάτων ταυτόχρονα, ενώ υπάρχει και ένα ρυθμιζόμενο σε ύψος κινούμενο ακροφύσιο για να στεγνώνει το εσωτερικό των παπουτσιών.

Το LG Styler ShoeCare είναι συμβατό με την εφαρμογή LG ThinQ, ώστε να μπορείς να το ελέγχεις και να το παρακολουθείς από απόσταση.

Μπορείς να δεις ακόμη