Η LG στο πλευρό των πρωταθλητών esports της Gen.G με τα UltraGear Gaming Monitors

by K-Admin 1

 

Συνεχίζοντας να στηρίζει την ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία των esports, η LG ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Gen.G Esports (Gen.G), έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς esports παγκοσμίως. Η Gen.G και η LG θα συνεργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των esports διεθνώς με τη συμβολή των κορυφαίων UltraGear gaming monitors.

Η Gen.G κατέλαβε την έκτη θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων εταιρειών Esports 2020 του Forbes, ενώ διαθέτει οκτώ επαγγελματικές ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα και την Κίνα -που θεωρούνται ευρέως σημαντικές στις αγορές esports παγκοσμίως- με κάθε ομάδα να ειδικεύεται σε ένα δημοφιλές multiplayer παιχνίδι, όπως το League of Legends, το Overwatch και  το PlayerUnknown’s Battlegrounds. Η Gen.G διευθύνει, επίσης, την Gen.G Global Academy, που παρέχει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα esports και προωθεί την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών της βιομηχανίας του gaming και των esports μέσω του Gen.G Foundation.

 

Εξοπλισμός για πρωταθλητές

Η LG έχει ήδη αποκτήσει μια ισχυρή φήμη μεταξύ των gamers για την εντυπωσιακή σειρά των UltraGear gaming οθονών. Η συνεργασία με την Gen.G δίνει τη δυνατότητα στην LG να αναδείξει την υποστήριξή της στην κοινότητα του gaming, ειδικά μεταξύ των Millennials και του Generation Z. Τα UltraGear monitors προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλή ταχύτητα ώστε να απολαμβάνεις στο έπακρο τους πιο πρόσφατους τίτλους σε PC και κονσόλες, με την πρώτη 4K οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία Nano IPS και χρόνο απόκρισης Gray-to-Grey (GTG) 1ms1.

«Με ένα νέο και δυναμικό brand όπως την LG UltraGear ως συνεργάτη μας, αναζητούμε την απόλυτη gaming εμπειρία όχι μόνο για τους επαγγελματίες παίκτες, αλλά και για τους λάτρεις του gaming σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Chris Park, Διευθύνων Σύμβουλος της Gen.G Esports. «Με γνώμονα τους κοινούς στόχους και τις αξίες μας, είμαι ενθουσιασμένος για τις διαφορετικές δυνατότητες που θα προσφέρει η συγκεκριμένη συνεργασία στους fans και τους πελάτες μας».

 

Δίπλα στους πρωταθλητές

«Αυτή η συνεργασία δίνει στην LG την ευκαιρία να υποστηρίξει ενεργά την κοινότητα του gaming, ενώ η εξαιρετική μας σειρά LG UltraGear 2021 θα επιτρέψει στους ελίτ gamers της Gen.G να αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό», δήλωσε ο Jang Ik-hwan, senior vice president and head of the IT business unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του συναρπαστικού κόσμου των esports, αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρουμε την απόλυτη gaming εμπειρία μέσω των συναρπαστικών gaming οθονών μας».

 

Η σειρά των LG UltraGear gaming monitors για το 2021 θα παρουσιαστεί στο virtual booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021.

 

Μπορείς να δεις ακόμη