Η Samsung επεκτείνει τις δυνατότητες Bixby στα premium Galaxy smartphones

 

Το πλήκτρο Bixby αποδείχθηκε μια από τις πιο χρήσιμες προσθήκες στις πρόσφατες ναυαρχίδες της σειράς Samsung Galaxy, αλλά δεν είχε αξιοποιηθεί πλήρως μέχρι σήμερα. Με την έλευση του νέου Galaxy S10, η Samsung κατάφερε να αναβαθμίσει τις δυνατότητες του εν λόγω χαρακτηριστικού προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το πλήκτρο Bixby, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από την απλή αλλαγή του ψηφιακού βοηθού.

Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 θα μπορούν να προσαρμόζουν τη λειτουργία του πλήκτρου Bixby χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε αλλαγή στο λειτουργικό της συσκευής, ενώ η δυνατότητα αυτή θα ενσωματωθεί και σε όλα τα Galaxy smartphones με Android Pie, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα Galaxy S8 / S8 Plus, Note 8, Galaxy S9 / S9 Plus και Galaxy Note 9, μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού.

Μετά τη σχετική αναβάθμιση λογισμικού, οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Bixby με ένα ή δύο πατήματα του πλήκτρου, αλλά και να επιλέξουν μεταξύ της εκτέλεσης τρίτων εφαρμογών ή την πραγματοποίηση μιας άμεσης ενέργειας όπως, για παράδειγμα, η μείωση της φωτεινότητας ή η σίγαση της συσκευής.

Υπενθυμίζεται ότι η Samsung έχει ήδη διαθέσει το Android 9.0 Pie σε όλα τα Galaxy S9, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει τη σχετική ενημέρωση και για τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη