Η VR έκδοση του Resident Evil Village θα διατεθεί δωρεάν με το λανσάρισμα του PS VR2

by Aggeliki Tsoukana

Έχοντας μπει στο 2023, η κυκλοφορία του νέου PlayStation VR2 απέχει πλέον λιγότερο από δύο μήνες. Αν έχεις προ-παραγγείλει το νέο VR κράνος του PS5 ή σκέφτεσαι να το προ-παραγγείλεις, τότε σίγουρα θα σε χαροποιήσει το γεγονός ότι η VR έκδοση του πρόσφατου Resident Evil Village θα γίνει δωρεάν διαθέσιμη ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του PlayStation VR2, στις 22 Φεβρουαρίου.

 

 

Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις ήδη το RE Village στη συλλογή σου, θα μπορέσεις να κατεβάσεις δωρεάν το “VR update” και να το παίξεις σε VR περιβάλλον. Μάλιστα το “VR update” δεν θα είναι κάποιο mode με ειδικό ή περιορισμένο περιεχόμενο, αλλά θα περιλαμβάνει όλο το campaign του τίτλου από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ όπως έχει δηλώσει η Capcom θα υποστηρίζει απεικόνιση 4K HDR και 3D ήχο, οπότε θα προσφέρει μία απίστευτα ρεαλιστική και τρομακτική εμπειρία.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι εστί RE Village, πρόκειται για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε το 2021. Η ιστορία του διαδραματίζεται μετά τα τρομακτικά γεγονότα του πολυβραβευμένου Resident Evil 7 biohazard, με τον Ethan Winters και τη σύζυγό του Mia να ζουν ειρηνικά σε μια νέα περιοχή, ελεύθεροι από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Κι ενώ χτίζουν μαζί τη ζωή τους από την αρχή, η τραγωδία τους χτυπά ξανά την πόρτα.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation VR2.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη