ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER PITSOS ΦΟΙΒΗ COMFORT

by Aggeliki Tsoukana

Το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του. Αν οι υψηλές θερμοκρασίες σε έχουν ήδη προβληματίσει, είναι καιρός να προετοιμαστείς κατάλληλα για τους ζεστούς μήνες που έρχονται, χωρίς ωστόσο να ξεχνάς ότι και ο χειμώνας με τα κρύα του δεν αργεί. Για να διασφαλίσεις την άνεσή σου, ανεξάρτητα από τον καιρό, χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο κλιματιστικό. Ένα κλιματιστικό που θα κάνει τη ζωή σου πιο άνετη, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι, είτε στο εξοχικό, είτε στο γραφείο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία ή να ανησυχείς για την κατανάλωση ενέργειας. Αν ψάχνεις την τέλεια λύση, το κλιματιστικό inverter Pitsos PSI12VW33 ΦΟΙΒΗ Comfort είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα το βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος. Με ενεργειακή κλάση Α++ στην ψύξη και Α+++ στη θέρμανση, ιονιστή για καθαρή ατμόσφαιρα και τεχνολογία Follow Me που διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία εκεί που είσαι, είναι η ιδανική επιλογή για να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

 

Home Connect

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Home Connect, έχεις τον έλεγχο του κλιματιστικού σου όπου και αν βρίσκεσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet σου και από εκεί και πέρα θα μπορείς να χειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό Pitsos. Όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να ρυθμίσεις πάντα την τέλεια θερμοκρασία που θα έχει το σπίτι σου. Είσαι στο σινεμά και θέλεις να δροσίσεις το υπνοδωμάτιο ώστε να επιστρέψεις και να κοιμηθείς με άνεση; Είσαι για ψώνια και θέλεις να φτιάξεις το ιδανικό κλίμα στο σαλόνι για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου για γεύμα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις την κατάλληλη ρύθμιση του κλιματιστικού Pitsos, από το κινητό. Μέσω της εφαρμογής έχεις επίσης τη δυνατότητα να τροποποιείς τη θερμοκρασία, την ένταση του αέρα και όλες τις άλλες λειτουργίες, ενώ λαμβάνεις και πολύτιμες πληροφορίες για τον έλεγχο της απόδοσής της, απλά με μία ματιά στην οθόνη του κινητού σου.

 

Εγγύηση 10 ετών στην εσωτερική και στην εξωτερική μονάδα

Η εγγύηση καλής λειτουργίας, η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι έννοιες που η Pitsos δεν ξεχωρίζει μεταξύ τους και σε αυτούς τους πυλώνες έχει βασίσει τη φιλοσοφία της εδώ και δεκαετίες. Εφόσον το κλιματιστικό σου αγοράστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την 1/1/2024 έχεις το δικαίωμα 10ετούς εγγύησης για την εσωτερική και την εξωτερική μονάδα. Εξαιρούνται τα πλαστικά ή μεταλλικά εξαρτήματα που σχετίζονται με το περίβλημά τους. Για να επωφεληθείς από αυτή την εκτεταμένη εγγύηση, που μόνο η Pitsos μπορεί να σου προσφέρει, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καταχωρήσεις τον κωδικό της συσκευής στο pitsos.gr/mypitsos εντός του χρονικού διαστήματος που ισχύει η εγγύηση.

 

Ιδανική θερμοκρασία που σε ακολουθεί παντού

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Follow Me, έχεις την ιδανική θερμοκρασία σε όποιο σημείο του δωματίου και αν βρίσκεσαι. Συγκεκριμένα, όταν έχεις το χειριστήριο κοντά σου, το κλιματιστικό Pitsos αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία γύρω του και ρυθμίζει ανάλογα το επιθυμητό επίπεδο ψυχρού ή θερμού αέρα. Έτσι έχεις το προνόμιο να απολαμβάνεις δροσιά ή ζέστη σε κάθε σου κίνηση, όπως ακριβώς το επιθυμείς.

 

Λειτουργία Αφύγρανσης για αναβαθμισμένη ποιότητα αέρα

Η υγρασία έχει και αυτή τα όριά της, που αν ξεπεραστούν τότε η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική και δυσάρεστη, ιδιαίτερα για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Με τη λειτουργία Αφύγρανσης, τα κλιματιστικά Pitsos απομακρύνουν την υγρασία με αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να καταλαβαίνεις εναλλαγές στη θερμοκρασία. Ιδανική αν κατοικείς σε περιοχές με συχνές βροχοπτώσεις ή κοντά σε μεγάλες υδάτινες εκτάσεις, όπως λίμνες και ποτάμια. Ακόμα και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες θα αισθανθούν πολύ καλύτερα από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα αναλάβει δράση η συσκευή.

 

Super Ionizer και πολλαπλά φίλτρα για καθαρή ατμόσφαιρα

Ο αέρας είναι γεμάτος μικροσωματίδια, τα οποία αναπόφευκτα αναπνέουμε και καταλήγουν στον οργανισμό μας. Αν όμως επιλέξεις ένα κλιματιστικό Pitsos, θα απαλλαγείς από πολλούς τέτοιους «μπελάδες» και «πονοκεφάλους».

Καταρχάς με τη μοναδική τους λειτουργία Super Ionizer, τα κλιματιστικά Pitsos καθαρίζουν σημαντικά τον αέρα στον χώρο, απομακρύνοντας τις οσμές και τη σκόνη. Έτσι, μειώνονται πολλοί από τους παράγοντες που είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλεργίες. Η ατμόσφαιρα στο χώρο δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρή.

Σημαντική όμως είναι και η δράση του πρωτοποριακού Bio Filter, που φιλτράρει τον αέρα και απομακρύνει τα μικροσωματίδια σκόνης, τα βακτήρια και τα μικρόβια.

Επιπλέον, η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι εξοπλισμένη με φίλτρο ιόντων αργύρου. Τα ιόντα αυτά όχι μόνο εξαλείφουν τα βακτήρια από την ατμόσφαιρα, αλλά εμποδίζουν και την εξάπλωσή τους. Από την άλλη, το φίλτρο ενεργού άνθρακα συγκρατεί μικρά σωματίδια σκόνης, καπνού, γύρης και τριχών από κατοικίδια. Για να αναπνέεις πάντα καθαρό αέρα.

Ο πανίσχυρος συνδυασμός όλων αυτών των φίλτρων ολοκληρώνεται με το φίλτρο Cold Catalyst, που απομακρύνει τους ρύπους εσωτερικών χώρων, όπως η φορμαλδεΰδη και άλλα βλαβερά αέρια και οσμές.

 

Λειτουργία Turbo για άμεσα αποτελέσματα

Είναι καλοκαίρι, καύσωνας, μπαίνεις στο σπίτι και δεν ξέρεις πού να σταθείς από τη ζέστη. Είναι χειμώνας, επιστρέφεις από τη δουλειά, τα δωμάτια είναι παγωμένα και αναζητάς τρόπους να μην κοκκαλώσεις από το κρύο. Αν έχεις κλιματιστικό Pitsos, η λύση είναι πολύ απλή. Απλά επιλέγεις τη λειτουργία Turbo και η συσκευή επιτυγχάνει την επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης ή θέρμανσης στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Τόσο απλά.

Επιλέγοντας ένα κλιματιστικό Pitsos inverter PSI12VW33 Φοίβη Comfort, ξέρεις πως θα είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή, φτιάχνοντας κλίμα για να απολαμβάνεις κάθε γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου σου. Με διάρκεια εγγύησης τέτοια που θα σε κάνει να ξενοιάσεις από αρκετά έξοδα για πολλά χρόνια. Εσύ, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο πέρα από μια επίσκεψη στο site ή μια βόλτα από ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σε καθοδηγήσει στην πλήρη κάλυψη κάθε σου ανάγκης.

Μπορείς να δεις ακόμη