Ιδανικό ξεκίνημα για το God of War Ragnarök – Έπαινοι από όλα τα μέσα, παγκοσμίως

by Aggeliki Tsoukana

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για την ποιότητα του God of War Ragnarök, καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά στα reviews του εγχώριου και ξένου Τύπου, που έχουν δημοσιευτεί εδώ και λίγες ημέρες. Η αποκλειστικότητα του PlayStation έχει επαινεθεί από όλους σχεδόν τους κριτικούς, σε κάθε ιστοσελίδα και κανάλι του YouTube, Twitch, κλπ του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο, το σκορ του παιχνιδιού στο Metacritic είναι 94, γεγονός που το φέρνει στη δεύτερη θέση των νέων κυκλοφοριών του 2022, πίσω από το επίσης εξαιρετικό Elden Ring της FromSoftware.

Μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια που λανσαρίστηκαν το 2022 και έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Metacritic είναι τα εξής:

  1. Elden Ring – 96
  2. God of War Ragnarok – 94
  3. Neon White – 90
  4. Norco – 89
  5. Xenoblade Chronicles 3 – 89

Επίσης, το God of War Ragnarök είναι πλέον η αποκλειστικότητα του PS5 με τον μεγαλύτερο μέσο όρο, αφού ξεπέρασε το Demon’s Souls (βαθμολογία 92), ένα παιχνίδι που συνόδευσε το λανσάρισμα της κονσόλας πριν από δύο χρόνια.

Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στο OpenCritic, όπου η πρώτη πεντάδα είναι η ακόλουθη:

  1. Elden Ring – 95
  2. God of War Ragnarok – 94
  3. Norco- 91
  4. Freshly Frosted- 91
  5. Neon White- 89

Μην ξεχνάς ότι το God of War Ragnarök θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρχει συνεχής κάλυψη από το Kblog, τόσο με ένα preview, όσο και με αναλυτική παρουσίαση, όπως επίσης και με όλη την ειδησεογραφία που αφορά τη δημιουργία της Santa Monica Studio.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη