Ίδιοι στα ΘΕΛΩ, ίσοι στα ΜΠΟΡΩ

by K-Admin 1

 

Το ότι η Κωτσόβολος πρωτοπορεί όχι μόνο στην τεχνολογία, αλλά και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής στήριξης και υπευθυνότητας το ήξερες. Το ότι στηρίζει έμπρακτα την Ολυμπιακή ιδέα, όμως, το ήξερες; Την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς διακρίσεις.

Η Κωτσόβολος στηρίζει την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα και είναι επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στους αγώνες του Τόκιο 2020. Η εταιρία στηρίζει τους αθλητές και των δύο εθνικών ομάδων στην κορυφαία προσπάθειά τους. Άλλωστε, ξέρεις ήδη πως ένας βασικός στόχος της Κωτσόβολος είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία, αλλά και η δημιουργία εύκολης πρόσβασης σε αυτή από όλους, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Το πρόγραμμά της «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια», για το οποίο σίγουρα έχεις ακούσει, εκφράζει και υλοποιεί ακριβώς αυτόν τον σκοπό: την ισότιμη στήριξη όλων των ανθρώπων χωρίς διακρίσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, σύμφωνα και με το πνεύμα των Παραολυμπιακών αγώνων.

Να σου θυμίσουμε ότι η γενικότερη φιλοσοφία του Ολυμπισμού στηρίζεται στις αρχές της ανοχής, της ειρήνης, του “ευ αγωνίζεσθαι” και της ευγενούς άμιλλας με σκοπό τη δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας με λιγότερη βία και ανταγωνισμό. Έχοντας, λοιπόν, ως γνώμονα το ότι εφόσον είμαστε ίδιοι στα θέλω, είμαστε και ίσοι στα μπορώ, η Κωτσόβολος βρίσκεται ισότιμα στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής και Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας. Και δεν το κάνει μόνο μέσω των προγραμμάτων χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσω μιας σειράς ενεργειών που στόχο έχουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, αλλά και να εμπνεύσουν εσένα, μαζί με τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

 

 

Χάρη στην Κωτσόβολος, λοιπόν, τώρα μπορείς κι εσύ να στηρίξεις τους αθλητές μας! Πώς; Γράφοντάς τους τη δική σου ευχή για τους αγώνες. Εμείς, δεσμευόμαστε να τους τις παραδώσουμε. Φαντάσου πόση δύναμη θα πάρουν, διαβάζοντας ευχές από κάθε γωνιά της χώρας!

Είναι πολύ απλό!

Μπαίνεις σ’ αυτό το link https://www.kotsovolos.gr/pages/olympics γράφεις την ευχή σου για τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας στην ειδική φόρμα και εμείς θα φροντίσουμε να τους τις παραδώσουμε!

Γιατί, μην ξεχνάς, ότι πέρα από τις αθλητικές ικανότητες, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το συναίσθημα και η ψυχή των αθλητών. Στείλε τη θετική σου ενέργεια και βάλε ένα λιθαράκι κι εσύ στην τεράστια προσπάθειά τους!

Μάθε, επίσης, ότι η εταιρία διοργάνωσε και μία μοναδική διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας, στην οποία οι αθλητές μοιράστηκαν την εμπειρία τους για τον δρόμο τους προς το Τόκιο ανταλλάζοντας ευχές και συμβουλές, ενώ την περασμένη εβδομάδα σε μία τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Κωτσόβολος Νέου Ηρακλείου, εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές των δύο Εθνικών ομάδων, λίγο πριν την πρώτη αναχώρηση της Ολυμπιακής Ομάδας.

Η εταιρία δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο κι επιστρέφει την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, δείχνοντας κοινωνική ευθύνη και αποδεικνύοντας ότι παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και στον καθημερινό αγώνα της για έναν κόσμο χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Η ιδέα του Ολυμπισμού ενδυναμώνεται, στηρίζοντας ισότιμα όλους τους αθλητές στην κορυφαία προσπάθειά τους.

 

 

Όπως ανέφερε και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Βασιλάκος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, κύριο Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, κύριο Χρήστο Καλούδη, «(…) Η ελληνική αποστολή είναι ήδη νικήτρια στις καρδιές μας και ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές καλή επιτυχία στα αγωνίσματα. Κάθε αγώνας, μας γεμίζει περηφάνεια και συγκίνηση και μας δημιουργεί πηγαία την ανάγκη να είμαστε στο πλευρό όλων των αθλητών, για να τους δώσουμε δύναμη και θετική ενέργεια.».

 

Έλα κι εσύ σ’ αυτήν την προσπάθεια! Στείλει το δικό σου μήνυμα και στήριξε τις δύο εθνικές μας ομάδες σε αυτήν τη δύσκολη, και σε πρωτόγνωρες συνθήκες, προσπάθειά τους.

Μπορείς να δεις ακόμη