IFA 2018: Φουτουριστικό στυλό αφαίρεσης λεκέδων από την AEG

by K Admin

 

Με σημαντική παρουσία στην έκθεση IFA τα τελευταία χρόνια, η AEG προχώρησε στην παρουσίαση μιας επαναστατικής συσκευής καθαρισμού ρούχων, η οποία υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας εύκολη και απλή. Ο λόγος για το AEG Ultrasonic Stain Removal Pen (ή αλλιώς στυλό αφαίρεσης λεκέδων), που μάλλον λειτουργεί περισσότερο ως… «γόμα» παρά ως στυλό.

 

Σχεδιασμένο για ν’ απομακρύνεις σχεδόν οποιονδήποτε τύπο τυχαίου καθημερινού λεκέ από τα ρούχα σου, το Ultrasonic Stain Removal Pen μπορεί ν’ αντιμετωπίσει λεκέδες από λάσπη, γρασίδι, διάφορα τρόφιμα, ακόμα και λεκέδες από κρασί, καφέ ή κραγιόν.

 

Η φορητή συσκευή της AEG είναι ιδανική για λεκέδες της τελευταίας στιγμής. Φαντάσου -για παράδειγμα – να φοράς το καλό σου πουκάμισο και πριν βγεις από το σπίτι ν’ ανακαλύπτεις ότι το make-up που φόρεσες λέρωσε το ρούχο σου. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι επιλογές είναι δύο: είτε αλλάζεις πουκάμισο, είτε επιστρατεύεις την παλιά οδοντόβουρτσα! Τώρα, όμως, υπάρχει και μια τρίτη καλύτερη επιλογή: το AEG Ultrasonic Stain Removal Pen.

 

Το AEG Ultrasonic Stain Removal Pen χρησιμοποιεί υπερήχους υψηλής συχνότητας που μεταδίδονται -μέσω της μύτης του- στο ύφασμα, διασπώντας τα μόρια χρωστικής που βρίσκονται στις ίνες. Η διαδικασία περιλαμβάνει την έκχυση μικρής ποσότητας απορρυπαντικού/νερού πάνω στο λεκέ, δημιουργώντας έναν αφρό που βοηθά στην απομάκρυνση λεκέδων, την ίδια στιγμή που το νερό απορροφά τα μόρια χρωστικής από τις ίνες του υφάσματος. Σύμφωνα με την AEG, η επανάληψη της διαδικασίας από 2 έως 5 φορές μπορεί είτε ν’ απομακρύνει εντελώς, ή να μειώσει σημαντικά την παρουσία του λεκέ στα ρούχα. Κάτι που προφανώς εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας του λεκέ.

 

Δεδομένου ότι το Ultrasonic Stain Removal Pen μπορεί ν’ αντιμετωπίσει δύσκολους λεκέδες που δεν απομακρύνονται με απλό πλύσιμο, είναι επίσης ιδανικό και για την πρόπλυση πολύ βρώμικων σημείων στα ρούχα.

Μπορείς να δεις ακόμη