IFA 2019: «Έξυπνο» ξύρισμα με τη νέα Philips Smart Shaver series 7000

by K-Admin 1

 

Η νέα ξυριστική μηχανή Philips Smart Shaver series 7000 ήταν ένα από τα πολλά προϊόντα υγιεινής και ευεξίας που παρουσίασε η εταιρεία στο πλαίσιο της IFA 2019. Με όλο και περισσότερους άντρες να προβάλουν ως βασικό ζήτημα την ερεθισμένη επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Η νέα ξυριστική μηχανή της Philips αναλύει την κίνηση κατά το ξύρισμα και παρέχει ένα εξατομικευμένο μοτίβο ξυρίσματος για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών της επιδερμίδας του προσώπου.

Με τη νέα ξυριστική μηχανή Smart Shaver series 7000, η Philips γίνεται η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει μία καινοτόμα λύση για το καθημερινό αντρικό ξύρισμα που λειτουργεί με τεχνολογία ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη) και αισθητήρα για την ανίχνευση κίνησης ξυρίσματος και παροχή οπτικής κίνησης.

 

GroomTribe mobile app

Η συνοδευτική εφαρμογή GroomTribe για iOS και Android χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό καθημερινών ερωτήσεων και δεδομένων από τους αισθητήρες της μηχανής για να «χαρτογραφήσει» την υγεία του δέρματος του χρήστη και να προσφέρει εξατομικευμένο μοτίβο ξυρίσματος, ώστε να τον βοηθήσει να διατηρεί το δέρμα του υγειές και απαλό.

Χρησιμοποίησε το smartphone σου για να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα θέματα με την υγεία της επιδερμίδας σου, όπως ερυθρότητα, κάψιμο, τρίχες που έχουν εισχωρήσει στο δέρμα. Καθώς βελτιώνεται η υγεία της επιδερμίδας σου, το μοτίβο ξυρίσματος που έχεις ορίσει, προσαρμόζεται για να σου παρέχει ενημερωμένες συμβουλές.

 

Τεχνολογία SmartSensor

Παρακολούθησε την τεχνική σου σε πραγματικό χρόνο και λάβε συμβουλές για να τελειοποιήσεις το ξύρισμά σου. Η μηχανή ενσωματώνει επιταχυνσιόμετρο που παρακολουθεί τις κινήσεις ξυρίσματος και επικοινωνεί μέσω Bluetooth με την εφαρμογή για να σου δώσει άμεσο feedback για τον τρόπο που ξυρίζεσαι.

 

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ξυρίσματος

Με τη μηχανή Philips Smart Shaver series 7000 μπορείς να ξυρίζεσαι με τη συνιστώμενη ρύθμιση ταχύτητας, που είναι προσαρμοσμένη για την επιδερμίδα σου, ή να επιλέγεις τη δική σου. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ρυθμίσεις για κανονική, ευαίσθητη και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

Επικάλυψη με δακτύλιους SkinGlide

Οι δακτύλιοι SkinGlide για άνετο ξύρισμα περιέχουν μια μοναδική επίστρωση, που αποτελείται από χιλιάδες σφαιρίδια σε μορφής πούδρας, η οποία δημιουργεί μια μαλακή επιφάνεια χαμηλής αντίστασης. Έτσι, η ξυριστική μηχανή γλιστράει ομαλά στο πρόσωπο και μειώνει τους ερεθισμούς, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό.

 

Βελτιωμένες λεπίδες για βαθύ ξύρισμα

Το βελτιωμένο σύστημα λεπίδων προστατεύει το δέρμα σου κατά το εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα μακριών, κοντών και επίπεδων τριχών. Οι εγκοπές είναι ειδικά κατασκευασμένες για να τοποθετούν κάθε τρίχα στο ιδανικό σημείο κοπής, ώστε οι τρίχες να κόβονται προσεκτικά χωρίς να ανησυχείς για την επιδερμίδα σου, ακόμη και σε γένια τριών ημερών.

 

Προηγμένες κεφαλές 5 κατευθύνσεων για επιπλέον άνεση

Οι κεφαλές DynamicFlex κάμπτονται άνετα σε 5 κατευθύνσεις για να ακολουθούν κάθε καμπύλη του προσώπου και του λαιμού σου για πιο άνετο ξύρισμα. Έτσι, απαιτείται λιγότερη πίεση για να ξυρίζεσαι αποτελεσματικά και ελαχιστοποιείται η καταπόνηση της επιδερμίδας.

 

Εύκολο στεγνό ή υγρό ξύρισμα με το AquaTec

Η νέα ξυριστική μηχανή της Philips σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τη ρουτίνα ξυρίσματος στις ανάγκες σου. Με το κάλυμμα AquaTec για υγρό και στεγνό ξύρισμα, μπορείς να επιλέξεις ένα γρήγορο, άνετο στεγνό ξύρισμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το υγρό ξύρισμα, με τζελ ή αφρό, ακόμη και στο ντους.

 

Ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και εργονομία

Η  νέα Smart Shaver series 7000 έρχεται με ένα μοναδικό σύστημα ενεργειακά αποδοτικής, ισχυρής μπαταρίας ιόντων λιθίου, που είναι σχεδιασμένο για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Συγκεκριμένα, η φόρτιση μίας ώρας παρέχει έως και 50 λεπτά αυτονομίας, ενώ υπάρχει κι η επιλογή για γρήγορη φόρτιση για πλήρες ξύρισμα.

Επιπρόσθετα, όπως όλα τα μοντέλα της σειράς, η νέα ξυριστική μηχανή έχει σχεδιαστεί μόνο για ασύρματη λειτουργία, προσφέροντας ασφάλεια σε υγρά περιβάλλοντα. Αυτό συμβάλει και στον εύκολο καθαρισμό της μηχανής, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την ξυριστική κεφαλή και να την ξεπλύνεις καλά κάτω από τη βρύση.

Μπορείς να δεις ακόμη