IFA 2019: Η νέα σκούπα stick 3 σε 1 της Miele!

by K-Admin 1

 

H Miele, για άλλη μια φορά παρουσιάζει μια πρακτική ηλεκτρική σκούπα stick, ανώτερης ποιότητας.

Η νέα σκούπα stick 3 σε 1 της Miele είναι μια καινοτόμα επαναφορτιζόμενη συσκευή που λειτουργεί χωρίς σακούλα. Είναι λεπτή, ευέλικτη και ελαφριά, κατάλληλη για καθημερινή χρήση σε κάθε χώρο.

 

3 σε 1

Η σκούπα Miele Triflex HX1, λειτουργεί με τρείς τρόπους. Ο κάδος μετακινείται ανάλογα με την εργασία που θέλεις να εκτελέσεις. Όταν ο κάδος τοποθετείται στο κάτω μέρος του σωλήνα, μπορείς να σκουπίσεις με ευκολία όλες τις επιφάνειες αφού το βάρος της συσκευής βρίσκεται χαμηλά και δεν κουράζει το χέρι σου.

Όταν θέλεις να σκουπίσεις κάτω από χαμηλά έπιπλα, ο κάδος μπορεί να μετακινηθεί ψηλά. Έτσι ο σωλήνας περνάει κάτω και από δυσπρόσιτα σημεία, κάτι που δεν χαρακτήριζε μέχρι στιγμής τις σκούπες stick.

Τέλος, αφαιρώντας τον σωλήνα, λειτουργεί σαν σκουπάκι χειρός, για τον καθαρισμό των δαπέδων αλλά και άλλων επιφανειών, με την εναλλαγή ακροφυσίων.

 

 

Τέλειο καθάρισμα

Όπως κάθε σκούπα της Miele, έτσι και η  Miele Triflex HX1, έχει κορυφαία απόδοση καθαρισμού στα χαλιά και στα σκληρά δάπεδα. Η Triflex χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη τεχνολογία Vortex, γνωστής στους πελάτες της Miele από τις ηλεκτρικές σκούπες Blizzard CX1 χωρίς σακούλα.

Ο καθαρισμός γίνεται άψογα για κάθε τύπο δαπέδου με το εξάρτημα καθαρισμού MultiFloor XXL, με πλάτος 28 εκατοστά, που διαθέτει και ηλεκτρική βούρτσα. Ανιχνεύει τον τύπο του δαπέδου και ρυθμίζει ανάλογα την ισχύ.  Τα μοντέλα HX1 Cat & Dog και HX1 Pro, μάλιστα με ηλεκτρομαγνήτη διαθέτουν επίσης έναν προβολέα LED (BrilliantLight),που βοηθά στο να βρείς ακόμα και τα τελευταία στίγματα σκόνης στις σκοτεινότερες γωνίες.

 

Υγιεινό καθάρισμα

Το σύστημα φιλτραρίσματος τριών σταδίων της TriFlex εξασφαλίζει την υγιεινή απόρριψη σκόνης. Η χοντρή βρωμιά συλλέγεται στο κουτί της σκόνης, ενώ τα λεπτότερα σωματίδια συγκρατούνται από το φίλτρο λεπτής σκόνης.

Κατά τη διάρκεια της απόρριψης, ο μηχανισμός Twist2open διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο του κουτιού σκόνης αφαιρείται με ευκολία. Το ενσωματωμένο φίλτρο υγιεινής, δεν χρειάζεται ούτε να αντικατασταθεί ούτε να συντηρηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής, ενώ το φίλτρο HEPA στα μοντέλα TriFlex Cat & Dog και  Pro φιλτράρει όλα τα αλλεργιογόνα από τον αέρα που εισάγεται.

 

 

 

Ευελιξία

Πέρα από την 3 σε 1 λειτουργία που από μόνη της κάνει τη σκούπα ευέλικτη, ο επαναστατικός της σχεδιασμός στο σημείο που ο σωλήνας ενώνεται με το εξάρτημα σκουπίσματος δαπέδου, επιτρέπει την κίνηση 180ο του άξονα, με αποτέλεσμα το σκούπισμα να γίνεται πολύ ξεκούραστο, αφού απαιτείται ελάχιστη κίνηση από το χέρι, χωρίς στροφή του υπόλοιπου σώματος.

 

Αυτονομία μπαταρίας

Η αυτονομία της σκούπας  Miele Triflex HX1, την κάνει μοναδική στο είδος της. Η υψηλής ποιότητας μπαταρία λιθίου Varta που διαθέτει της προσφέρει μέχρι και 60 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, ενώ αν συνδυαστεί και με την έξτρα επαναφορτιζόμενη μπαταρία με την οποία πωλείται η συσκευή, η αυτονομία φθάνει μέχρι τα 120 λεπτά.

Έτσι, ανάλογα με τη ρύθμιση της έντασης και με τη χρήση ή όχι της ηλεκτρικής βούρτσας, η αυτονομία ποικίλει ανάμεσα στα 30 με 120 λεπτά της ώρας.

 

Εύκολη αποθήκευση

H σκούπα Miele Triflex HX1, αποθηκεύεται εύκολα. Υπάρχει η δυνατότητα να την κρεμάσεις από τον γάντζο που παρέχεται μέσα στη συσκευασία της ή να την αποθηκεύσεις όρθια.

Αν στο σημείο αποθήκευσης δεν υπάρχει πρίζα, τότε μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία και να την φορτίσεις ξεχωριστά.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη